Evo spajao sam komp socket A 462 amd Sempron 1800. maticna je asrock k7s41gx, chipset SiS741gx i sa integriranom je grafickom i da micro atx je.
Sad spojim maticnu,procesor,ram,agp 8x ati graficku 8500 64 mb itd sve djelove i upalim komp..lijepo sve ide,idem install win xp i dode na register hardwer instalacija ostalo jos 18 min !!! i kako je modem malo krivo stajao na pci utoru ja ga malo pomaknem i bloka sve komp i instalacija win xp/a, ja resetiram komp i nema vise slike bilo na agp 8x grafickoj ili na integriranom grafickoj spojeno. ugasim sve pa ponovo spojim sve djelove sve opet isto dobro spojeno kao i prvi put kad je sve radilo ali nema slike totalno. Napajanje je novo i sve je radilo dobro dok nisam malo mrdnuo pci modem i na sljedecem resetu nije vise bilo nikakve slike na monitoru. Mada u uputama maticne pise da se ne smije spajat 3.3 v graficke na agp8x jer moze ostetit plocu ali ova 8500 ima aktivno hladenje ali neznam dali je 3.3 v. i da zasto je prvi put sve dobro radilo a kad sam mrdnuo modem krepalo sve i nakon reseta vise nije bilo slike.( pokusao sam i naklon 1 sat opet spajat i upali i opet nema slike) ,plz help
-