Citiraj:
Autor Hamm
|
Citiraj:
Autor G0RKI
Probaj ovo kako je Hamm reko.
Također bi bilo lipo da si naveja i konfiguraciju na kojoj su navedeni problemi.
|
Hvala ekipo! Da probao sam ali ne rješava problem.
Konfa:
Intel Bedaxe2
E6400
GF7300GT
2x1GB Kingmax 667MHz
HDD 320 GB 7200.10 itd.
Citiraj:
Autor patakmeister
Ja se ne derem! I ne pričam nikad napamet!lol
Kao što rekoh Čemu operativni sustav bez updatea! Onda se desi to da se neke stranice sruše Browser kad se hoće ta stranica otvoriti! Još jednom ja se ne uključujem u teme u kojima nisam 100% siguran da nešto znam! Tj. nikad ne pričam napamet!
|
Mislim da nije potreban baš takav odgovor. Ja sam iskreno postao rezultate svoje mini analize na dve različito updatana windoze, ali to nije razlog da je uvijek najbolje imati full update. Slažem se s mnogim momčicama i momcima ovdje na forumu da je update dobar samo ako je potreban i krpa rupe (funkcionalnosti ili sigurnosti) ali ih ima masa koja stvara probleme. Npr. IE7 (najnoviji, hvaljeni itd.) totalno se bezveze ponaša sa browser pluginima od Adobe Acrobat Professional 7.
Pomogao mi je tvoj savjet i na tome puno hvala od srca, ali htio sam ti iskreno prijateljski napisati da mi se tvoj komentar čini malo prejak. Nemoj zamjerit, sve 5!
Citiraj:
Autor Costa
Stranica sadrži video zapis u .mov formatu (quick time) tako da bi ti greška mogla biti u quick timeu. Probaj ga maknuti pa posjetiti stranicu.
|
Probao sam, čak i disablati samo itunesHelper.exe i iPodService.exe ali ne pomaže.
Čudno je i to da na home pageu se ruši, a na primjerice podstranici o Mac OSX sve radi iako je i na njoj .mov film.