View Single Post
Staro 29.01.2007., 09:08   #13
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Cudi me da takav tradicionalno razborit igrac postavlja ovako nevjeste teze?
Ponekad i tradicionalno razboriti igrač opali po golu s 40 metara.
Šta ja znam, vidim da je većini jedina prednost Divx-a manje zauzeće mjesta.
Ja nešto nisam tip koji voli imati backup interneta na svom računalu. Od silnog izbora na kraju ne bi pogledao ništa. Čak sam primjetio da manje uživam u filmovima od kada pravim, jelte, "sigurnosne kopije". Veći mi je gušt dići jedan film, prije toga naravno popričati o filmovima s curom u videoteci, lagano pregledati sve menije na DVD-u pa tek onda pogledati film. To je cijeli ritual. Ovo ekspresno skidanje-gledanje mi nepruža tako nešto. Čak su mi filmovi i postali, k'o što ti kažeš, "informacija".
Ako moram birati između DVD-a i divx-a biram DVD jer od te čarolije barem ostanu meniji i razni dodaci.
Ista stvar mi je i kod glazbenih CD-ova. Đaba svi FLAC-ovi ovog svijeta, nema do originalnog CD-a. Sjedneš u svoju sweet spot fotelju, čaša omiljenog pića, pustiš CD, dok on svira lagano listaš knjižicu/omot....ma znaš na šta mislim.
Ovako s brdo FLAC-ova manično ubacujem CD za CD-om a da niti jedan ne poslušam do kraja i kako bog zapovjeda.
I ovo što kažeš da je DVD poluproizvod, tu si debelo u pravu. Neznam jel' sreća ili nesreća ali eto, nisam imao čast upoznati LD diskove. To ti je ono, ako majmuna cijeli život hraniš s kruhom šta on zna šta je voće. Njemu je i kruh dar s neba. Blaženo neznanje.

Zadnje izmijenjeno od: newalss. 29.01.2007. u 16:24.
newalss je offline