Tema: HDD problem
View Single Post
Staro 29.01.2007., 02:49   #6
Touche
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor dDario Pregled postova
chkdsk log:
> open the Control Panel, double click on "Adminstrative Tools", double click on the "Event Viewer" icon, then click on "Application". In the "Source" column, look for the "Winlogon" item. Double click it and you should see the results of your Chkdsk <
To, hvala. Trazio sam na netu i nikako da nadjem to. Prije su Windowsi zapisivali log u txt file na C:, ali samo ponekad i davno.

Citiraj:
Mogao bi probat još sa nekim trećim alatom skenirat, npr. HDtune.
Skenirao sam i sa Seagateovim i s Hitachievim dijagnostickim alatima. Svi javljaju 100% OK. Sada upravo HDtune skenira. Samo HDD Regenerator javlja probleme i to njih par milijuna :confused:

Citiraj:
Koliki je pagefile?
Jesi postavke memorije vratio na konzervativne prije BSODova ili poslije?

Pagefile je min 2GB - max 4GB. Memorija je namjestena tako da Prime95 vrti >15 sati bez problema i to je testirano prije pojave BSOD-a. Prije toga sam znao imati i postavke na kojima Prime nebi izdrzao vise od par sati i nikada nije bilo problema.
BSOD bi dosao samo prilikom przenja na DVD i to ako bi przio tocno tih par video fileova iz jednog direktorija. Te iste fileove sam zatim kopirao na drugi disk bez problema i isto tako s tog drugog i zaprzio. Nakon toga sam przio neke druge stvari s onog "problematicnog" diska i to je proslo bez BSOD-a, ali sam primjetio da buffer cesto pada iako nebi trebao. Jedino mi na pamet pada da su Windowsi nesto brljali s pagefileom bas u to vrijeme, ali to mi je malo nategnuto, posto sam i prije tako przio i nisam primjetio slicne simptome.
Touche je offline   Reply With Quote