View Single Post
Staro 28.01.2007., 15:21   #82
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Novi dan je-sad sam pažljivije pročitao nickov post.

Mislim, znam ja dobro na kaj on misli ali sam ostao neugodno iznenađen količinom laži i poluistina.

Očito mu je netko nasrao hrpu laži a on je to lijepo zakeljio na forum kao činjenice.

Mislim da bi nicko trebao isprintati na 200 gramskom papiru neke stvari koje je napisao u 50-ak komada, smotat u rolu i zabiti to u pakšu seronji koji mu je rekao da "Naravno da to moderatorima ne smeta, jer oni zarađuju...

Onaj tko mu je to rekao najvjerovatnije jako dobro zna kako stvari stoje ali očito nije imao muda sam valjati laži po forumu nego je to uvalio-njemu.

Pa onda "(hm, da, dobro ste pročitali, ako se netko sjeća tako se zvao jedan thread koji je proglašen nepodobnim i izbrisan)"

Koliko ja vidim thread je još uvjek tu

Razveselilo me je i glumljenje odvjetnika nekim forumašima.

RAK-u na primjer.

RAK je prestao biti aktivan zbog više stvari.
Obaveze, zasićenje poslom kojeg je radio godinama (mislim na forum), nemogućnost uvođenja reda na npr. probleme gdje se usere ne može krstiti da normalno definiraju problem i navedu konfu...(sad trenutni moderator isto pizdi zbog toga ali nedaj-bože da se uvede pravilo o obaveznom sigu ili da treba navesti cijelu konfu jer je to fucking diktatura)

A zadnje je bilo koliko se sjećam da sa foruma ide ili on ili Bubba.
I još dosta stvari...

Kaj se tiče bananja Bubbe (njemu isto kakti treba odvjetnik ) jednom ga je banao Horza i jednom ja.
I iskopao sam i mail kojim sam obavijestio team i PM njemu-tako da drugi put nicko može "citirati" kaj je bilo napisano...

Neću ni pričati da sam jednu noć dva-tri puta ubananio pokušaje Opterona da se prijavi pod drugim nickom...

Da ne bude zabune-poštujem ako netko veli da mu je pun racku foruma kakav je sad, da to ne liči više na ništa, ako misli da su moderatori seronje ili da se nekog gladi po jajcima na račun drugih.
Ili bilo koji razlog zbog kojeg odlazi.
To je ok.

Ali nije ok. natipkati brdo laži i forumašima koji ne prate baš sve navesti to kao-činjenice.

Pričali smo na threadu (thread koji je proglašen nepodobnim i izbrisan) kaj sve ne valja na forumu i sve to stoji.

Nije bed razgovarati o onom kaj neko misli da ne valja, nije u redu i slično.
Ali nije u redu ni lagati.

bdw-budući da je nicko na kavi sa forumašima i saznao "činjenicu" o zarađivanju moderatora bilo bi u redu da veli i od kud mu takvav info.

Ili će se možda dotični seronja i lažljiva ****a sam javiti pa prosvijetliti forumaše o toj "činjenici"

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline