View Single Post
Staro 28.01.2007., 12:41   #51
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
nemam ja pojma koliko je original kazna. ja sam dobio za platit 2100. to mi je malo puno za nešto što mi se čini kao lov u mutnom.
Gle, to ti je cifra za platit kao vlasniku vozila ako ne pružiš podatke o počinitelju prekršaja. Ti za SVOJE vozilo moraš biti odgovoran, u tome i je cijela bit registracije vozila. Zamisli da recimo tip pogazi nekog sa posuđenim autom, a vlasnik vozila odbije dati podatke tko je upravljao vozilom.
Frend je, primjera radi, nedavno dobio godinu dana uvjetno jer je drugi tip u njegovom autu zapalio joint, pa se ti misli. TVOJE vozilo=TVOJA odgovornost. Mogu, hoće i naplatit će ti tih 2100kn ako ne budeš surađivao.
Ponavljam, žali se, odi na sud, vidi koliki je original prekršaj/kazna i najvjerojatnije ćeš samo to morat platit.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote