View Single Post
Staro 28.01.2007., 12:37   #1
blondie
Premium
Moj komp

blondie's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
neće da boota windowse

evo ovako....ja sam jučer nešto oradila nakompjuteru sve normalno radilo....i najedanput mi sve uspori i ja ga krenem resetirat...i sad se krene bootat i neće......jednostano stoji samo onako booting from cd/dvd i ništa windowsi se ne dižu...i onda ja ubacim win xp pro sp2 disk i idem na repair ali upali mi se kao dos i kaže kao recovery program koji omogućava popravak sistema itf i piše type exit i restart, ja napišem i restartam i onda pustim da boota sa HD i piše.
A disk error occured
press ctrl+allt+del to restart..

sad nemogu ništa..evo ovo pišem sa starog komppjuterea
btw, ja sam na internetu našla da su to riješili upisivanjem fixboot ili fixmbr u recovery console,i kad ja to pokušam pita me jesam li sigurna da želim napraviti odnosno napisati novi bootsector to partition c, ja nisam ništa napravila jer ne želim [beep] komp još više....
pa mi sad vi recite šta da radim?

CPU AMD Athlon64 BOX 3200+sck939 // MB Gigabyte K8N-SLI s939 nForce4 SLI // Powercolor Radeon x800gt // 2x256 MB RAM // HDD Seagate 120 GB s-ata150 // DVD+RW/-RW NEC ND-3550ABL // Codegen midi tower 6205L-CA, 400W // Mon. Samsung SM793DF 17" DynaFlat // ASUS TV TUNER My Cinema P7131H Dual

blondie je offline   Reply With Quote