Evo da i ja citiram nekoga
Citiraj:
Autor Beren
Lololo...sad se još i BUG reklamira. Neš ti metode kako podići tiražu.
Kako li se samo nisam sam toga prije sjetio...
|
ajde napisi svoje misljenje o svemu ovome sarkazam ostavi po strani.
Citiraj:
Autor E.T.
A cime ovaj tvoj post doprinosi forumu?
|
et po meni ovaj post pridonosi forumu jer se u njemu pise cime su ljudi nezadovoljni, neka svatko ima svoje misljenje i u hrpi stvari mozda se izdvoje nekih par stvari koje smetaju vise usera.
Citiraj:
Autor Dr. Beast
Evo kod pokretanja ovakvih tema moderatori, a prije i admini, bi trebali reagirati i srezati to na početku jer će se inače ljudi kada se sretnu na ulici pomlatiti i izvrijeđati.
|
svi oni koji se pocnu vrijedjati zasluzuju ban bez ikakovog obrazlozenja. zasto? zato sto ako nemozes normalno raspravljati o nekoj banalnoj stvari kao npr situaciji na forumu imho nije ti ni mjesto na forumu.
Citiraj:
Autor atha
Nedaj Boze.  Da se zatvori tema sto bi se tek onda pricalo, "ne daju nam ni da govorimo".

.
|
slazem se sa ovime

a i zasto bi zatvarali temu koliko se sjecam jos uvijek se na forumu moze iznesti svoje misljenje. naravno svako prepucavanje bi strmopizdio odavdje.
Citiraj:
Autor ivan OS
Zakupite neki kvalitetan hosting,server,što god ali mi je već pun ****c foruma koji svaki dan ima problema,čekam dva dana da se otvori nekad,napišite ako treba neka donacija ali ovo je strašno....: suicide
|
nema svrhe ja sam ovo tupio prije tjedan dana. Evo mene npr toliko frustria cinjenica da forum ima svaki dan problem da sam vise zivcan nego da mi netko salje 100pm dnevno koji je bolji amd ili intel.
toliko od mene .