View Single Post
Staro 28.01.2007., 12:22   #10
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor newalss Pregled postova
Ajde da ne živim u neznanju...htio sam ovo priupitati u topicu o Smartboxu ali da nebi čovjeku spamao... U današnje doba pržilica, jeftinih videoteka, big screen TV-a, HT-a, flat-a i ostalih čarobnih stvari navedite pametan razlog zašto bi netko u DVD player ubacivao divx? Vidim da je nekima najvažnije da DVD player dobro čita divx... Ja ne mogu smisliti ni jedan razlog, u životu sam zavrtio 3 (slovima: tri) divx-a, pa me zato zanima...:confused:
Cudi me da takav tradicionalno razborit igrac postavlja ovako nevjeste teze?

Glavni dio razloga sam odavno davno ponudio ovdje

Dodao bih, ako sam sveden na banalnost formata, onda cu isti tretirati kao informaciju. Na kraju, sve ono sto se nalazi na tim medijima je infomacija. Za marginalno bolju sliku DVD-a ne zelim se gubiti u dosadnim menijima i ako mogu birati izmedju XVID i DVD-a, radije cu uzeti ovo prvo. Brzi pristup, vise materijala i jednostavno, tek nesto slabija slika. Previse sam razmazio godine tehnologijom da bi se zadovolio DVD prevarom cije domete sam kusao jos 80-ih.

To ne znaci da cu baciti DVD-e koje imam, ali ako bih birao izmedju prakticnosti Divx/Xvida i DVD-a kao formata ... sa sadasnjim dometima DVD-a.. uvjek bi radije izabrao ovo prvo.
Visage je offline