View Single Post
Staro 28.01.2007., 12:20   #42
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor [Red]Dragoon Pregled postova
Ja sam jučer nazvao optiminu službu za korisnike i meni su rekli da ovaj modem koji imam od t-coma nije kompatibilan, te da treba durgi modem. Također sam ih pitao jel se potpisuje kakav ugovor, a cura sa kojom sam razgovaro je rekla da se ugovor potpisuje na DVIJE godine, i da se onda modem dobije za 1 kn. Također je rekla da ne treba odjaviti adsl kod t-coma, jer se to interno dogovori.

Na pitanje o pingu nisu htjeli odgovoriti, također sam ih pitao jel im može t-com blokirati promet, na što su odgovorili da ne jer ide sve njihovom infrastrukturom. Kada se potroši promet recimo 5 gb za mjesec sljedeći promet se naplaćuje u koracima od 2 gb (20 kn)

Ja budem pričekal još recimo mjesec dana da t-com povuće potez. Ako samo poveća brzine odlazim u optimu, ako daju flat za 138 kn ostajem.
procitaj moj post s prethodne stranice... modem bi trebao bit kompatibilan i ugovor nema trajanje.

Citiraj:
Autor Zvijerko Pregled postova
Ono što je najvažnije kod onih koji prelaze, točnije žele koristiti pakete drugih, obavezno smanjite paket kod T-coma na najmanji jer će vam u protivnom T-com svejedno slati račun (iako to baš i nema logike, al ajd). Isto to vrijedi i za Optimu, ako uzmete FlatMIN i ne spojite se niti jednom, svejedno ćete dobiti račun, ali zato možete smanjiti na 2 gb paket i onda nema računa
ja nisam dobio takvu informaciju, meni je rekla da ako se ne spajam da racun nece doc. nikakvog govora o paketima nije bilo.
JuVe je offline   Reply With Quote