Vecina toga sto je napisao nick-o je tochno, a najvise volim gledat one koji kupuju 8800XTX XXX 7xxMB OMG-LOL graficke, preporucuju iste, smatragaju se velikim gaymerima, a nikad nisu vidili nekog klana ili iceg pametnog sto se toga tice osim da svaki dan mastrubiraju na to sto ostalima u kompu nepostoji velika daska za surfanje sa fancy cooler-om koji se vrti na 8000rpm, jer svi znamo da ako kojim slucajem imas XTX XXX 128MB ROFL-LOL graficku jednostavno 'nisi kul'
Takvi ljudi dolaze ovdje samo da bi se folirali, zavadili druge i skrenuli pozornost na sebe, jer ocito nemaju nista pametnijeg u zivotu nego kupovati hardver u vrijednostima od 3k do 10k kn kako bi im taj isti skupljao prashinu i iscekivao dolazak crysisa koji je po meni nista posebno. Pa 100 puta se moze kvalitetnije igrati i bez toga da vidis crva mirka kako se pari sa crvom anom na 100metara na 6-oj grani 3-ceg stabla u ljevoj sumi dok reloadas pistolj. Ja znam ljude koji su se zabavljali i ownali igrajuci na 25fps, u dx8 modu, lowest texturama i bez svih ostalih sranja, na kraju krajeva ja isto nekad kad trebam igrati war u day of defeatu namjerno sve stavim na low, iskljucim HDR i sve ostalo, jer mislim da zbog toga nekad ne uocim protivnika na vrijeme i da imam 2kile vise informacija na ekranu nego sto bi inace trebao, na kraju krajeva ja znam da obljizni 'zid' nije zid nego samo nakupina pixela.