View Single Post
Staro 28.01.2007., 11:21   #37
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor [Red]Dragoon Pregled postova
Ja sam jučer nazvao optiminu službu za korisnike i meni su rekli da ovaj modem koji imam od t-coma nije kompatibilan, te da treba durgi modem. Također sam ih pitao jel se potpisuje kakav ugovor, a cura sa kojom sam razgovaro je rekla da se ugovor potpisuje na DVIJE godine, i da se onda modem dobije za 1 kn. Također je rekla da ne treba odjaviti adsl kod t-coma, jer se to interno dogovori.
Hrpa gluposti. Ugovor se NE potpisuje na 2 godine (evo ti Zvijerko pa njega pitaj). Ako je u pitanju AdslTraffic usluga, postojeći modem MORA biti kompatibilan, jer i dalje koristiš t-com infrastrukturu.
Optima, kao uostalom i neki drugi provajderi ima SVOJU infrastrukturu, ali je ta uglavnom dostupna krajnjem korisniku samo na papiru.
Ono što je po meni bitnije je da Optima ima SVOJ vanjski link (za razliku od VMreža i sličnih), koji je bandwithom ravan t-com vanjskom linku (barem koliko sam čuo), pa po meni s pingom nebi smjelo bit problema.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote