Poštujem svačije mišljenje u vezi foruma i stvari oko njega pa bilo ono totalno suprotno od mog. Što se mene tiče, u tom i je poanta foruma, on-line zajednica i interneta samoga - mogućnost da svatko kaže što misli, sloboda izražavanja i svega što ide uz to. No, neki očigledno tu slobodu doživljavaju preolako te je koriste da vrijeđaju druge koji tu istu slobodu održavaju na životu (na račun svoh privatnog vremena) nudeći mjesta kao što je ovaj ili neki drugi foruma gdje svaki pojedinca ima pravo raditi i pisati što ga je volja, pridržavajući se nekih vrlo jednostavnih pravila i osnovnog bontona. Znam, za neke je i to problem ali to je već područje gdje su mamica i tatica zakazali pa se neću miješati.
Žalosno je vidjeti da si ljudi svoju mogućnost slobodnog izražavanja i ostalog što uz to ide doživljavaju na potpuno drugačiji način te imaju potrebu opravdavati se masama da ne žele više sudjelovati u tome otvaranjem ovakvih tema. Odlazim s foruma. Šteta što dragec nije otvorio temu "dolazim na forum".
No, ovu temu neću zatvarati dok ima ljudi koji žele nešto napisati na tu temu. Ispucajte se, recite što imate, idite ili ostanite - svaku drugu temu s naslovom odlazim s foruma odmah zatvaram, brišem itd...Nikoga ne sprječavamo da se registrira na forum pa tako nećemo ni sprječavati da ode.
I da, nemojte se samo pozivati na sentimentalnost rečenicama "ja sam član foruma već ne znam ni ja koliko", bla, bla, bla. Ja sam tu bio dok su neki još kenjali u pelene i cicali i stvarno ne vidim razloga truloj patetici te vas molim da se okanete toga.