View Single Post
Staro 28.01.2007., 04:15   #60
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
ET, hebote, gdje je smajlic koji se klanja.
Zbilja nisam imao volje citirati sve sto je nicko napisao, jer je od svega napisanoga samo 2% kvalitetnog sadrzaja ustvari. Kako je i ET rekao, nicko je bio osoba kojeg sam cijenio, no nakon ovog posta definitivno sam promijenio misljenje i podrzavam tvoj odlazak.

Fakat moras hodati po svijetu sa glavom zatucenom u kartonsku kesu kada mislis da moderatori ovdje zaradjuju. Citam bljuvotine poput ovih svakodnevno, odgovaram na PM-ove svakodnevno u brojkama od 10-15, pregledavam (nebi vjerovao nicko sve za djabe, ferrari je zaradjen na drugom forumu gdje sam super mod) preko 100 tema, i 500njak postova. Za sto? Za to da PcE bude bolji, a ne stiscem se uz svoj monitor i pisem kvazi srcedrapajuce postove po forumu. Dammit, ti si barem imao korisnih postova, no taj "forumas Fleks" kojega tu stitis i uzdizes u zadnjih 100 sto je napravio? Ajde, napisi mi jedan kvalitetan post, odgovor nekom forumasu, prijedlog, savjet, _konstruktivan prijedlog za poboljsanje foruma koji ne valja ni qrca_? Neces nista napisati jer ni sam ne znas sto si ustvari napisao u postu od kilometra.
Da, nastavi prema forum.hr, pozdravi lebovskog i drito konja. : hello2 :

Jos jednom hvala na podrsci svima onima koji cijenite rad PcE ekipe te forumasa koji se zalazu za nasu malu zajednicu.
atha je offline