View Single Post
Staro 28.01.2007., 04:07   #59
Dr. Beast
Premium

Datum registracije: May 2006
Valjda i ja mogu reći nešto na ovu temu. @nicko: jednim dijelom se slažem s tobom, ali opet s druge strane nikakav te ugovor ne veže za ovaj forum. I sam sam bio admin na forumu i znam kako je teško držati ovakvu stvar pod kontrolom (izdržao sam oko dvije godine i na kraju mi prekipilo i sve maknuo) jer će se uvijek naći budala (oprostite na izrazu), i ma koliko ih puta upozoravali, dijelili žute, crvene kartone i šta ja znam šta već ne, uvijek će se vraćati i pisati svakojake budalaštine. Što se tiče obrazovanosti članova forumaša tu se ne slažem da treba imati neke "preporuke" ili pozivnice ostalih članova jer forum inače gubi i svoj prvobitni smisao, a to je rasprava, bilo onih s doktoratom ili onih koji žele znati kako radi računalo. A vi, ukoliko vas ima, koji se smatrate toliko pametnima otvorite svoj forum zatvorenog tipa pa tamo filozofirajte međusobno, dat ću vam besplatno hosting na svom serveru. A ljudima poput @athe treba skinuti kapu, dao bih ja vama da malo pratite i nadzirete ovu "našu" tržnicu, čovjek nema vremena ni za pivu, sve da bi Vama, gospodi ugodio.

A što se tiče kulture pojedinaca tu se ništa ne može napraviti, ima nas svakavih i nitko vas ne tjera da mu budete prijatelj ili kum na vjenčanju. Sto ljudi, sto ćudi.

Iako sam dosta znao na temu na kojoj se temelji ovaj forum (al' ga ovo zvuči egoistično) ipak sam ovdje pronašao ili dobio odgovor i na neke stvari koje mi je uvijek draže čuti (tj. pročitati) iz prve ruke negoli iz neke plaćene recenzije.

Ovim postom nikoga nisam mislio uvrijediti, a ukoliko se netko ipak smatra takvim unaprijed mu se ispričavam. Eto toliko od mene Pozdrav svim ljudima dobre volje

P.S. @nicko, nemoj se živcirati zbog neke stvari kao što je forum, ima puno važnijih i zabavnijih stvari od toga, npr. kada se nađeš s nekim na : cheers2 i dobro se nasmijete : roller :

EDIT: zaboravio sam se osvrnuti i na ovaj marketinški dio. Osobno ne volim da se ikakve reklame nalaze među postovima i tu zamjeram adminima, rađe sam za ono, nađem par ozbiljnih tvrtki (kod ovakvih stvari danas treba biti uporan u ovom kapitalističkom neredu), postavim banner i stvar riješena, njima dobro, meni dobro.
Dr. Beast je offline