View Single Post
Staro 28.01.2007., 04:02   #58
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Bravo zule...svaka cast na postu!

Citiraj:
Autor nicko Pregled postova
Da počnem ispočetka...pratio sam već dugo ovaj forum, prije nego sam se registrirao.
Oprosti nicko mnogi su tu duze od tebe i svi se sjecamo kad je forum imao 50-tak aktinih clanova i vodile su se diskusije izmedu njih. Sad ipak ima puno vise clanova i normalno da kvaliteta opadne ali sto bi trebali? Nedopustat registriranje novih clanova.... stavit nekakav test znanja prije registriranja? nije li svrha PcE foruma da se nauci nesto vise razmjenom znanja i iskustava?

Citiraj:
I onda mi je prekipilo sa banniranjem kako se komu sprdne, threadovi se brišu ako nisu podobni nadležnima, reputacijom koju neki moderatori sami sebi nabijaju, dok u isto vrijeme brišu negativnu. Nek se do zvijezda ide, zašto ne bi kad mogu?! Pa ja sam faca ovdje....
Ha,ha,ha,ha... vecu glupost nisam dugo procitao. Postovi koji se brisu krse pravila foruma...koja su takva kakva jesu jer ste upravo vi clanovi htjeli da se uvede vise reda... Navedi jedan primjer bezveze obrisanog posta! Sto se tice reputacije nemoj govorit o necemu o cemu ocito nemas pojma... SVI su moderatori bili protiv uvodenja toga...cak smo i smatrali da se nebi trebalo omoguciti moderatorima da dobiju reputaciju...uvedena je kao dodatni feature i za to se horza jako potrudio bas radi Vas, clanova PcE foruma. Meni je ona apsolutna glupost...a sam si je nemoze nitko nabijati...Osim mozda admina?

Citiraj:
Bannalo se Bubbu, razlog, citiram: „Pa da i ti jednom budeš bannan!“
Gdje je Sky?? Da li se zapitao netko??
VedranP?? Stručnjak za memorije....
Kova?? Forumaška legenda...čovjek za znanjem i iskutsvom...
bubba moze pisat kad god hoce i sto god hoce, kao i vedran i sky i kova...zasto ih nema ? pitaj ih... da znas i pratis vidio bi da je kova odavno osnovao 2crowded i napustio PcE i prije nego si se ti regao...

Citiraj:
O kolegi Fleksu neću ni govorit, čovjek je svaki drugi tjedan u bannani, jer kao radi gluposti! A činjenica je da jedini ima muda nešto reći.
LOL
Da "kolega" Fleks zna govoriti argumentima a ne samo vrijedati ne bi bio banan stalno. Ako zeli izigravati budalu i konstantno krsiti pravila zna sto ga ceka. Kakav je argument Termaldrek? nikakav... Sam si je kriv. Ako je za njega normalni razgovor vrijedanje svih i svega to je njegov problem i to nek nastavi raditi doma il sa tobom na kavi, tu zna sto ga ceka.

Citiraj:
A ostali idiJoti koji spammaju kud god stignu, nema veze...
Glavno da se overkluka, jer je to sad u modi, 90% tih ljudi nije otvorilo kućište. Nitko ne bi koristio onaj gumb TRAŽI, nego hajmo otvorit novi thread, makar je ispod njega još 34 takva ista.
Nitko ne bi pročitao sticky niti malo proguglao i raspitao se, najlakše je zaspammat.
Hm...Pogledaj koliko je moderatora a koliko clanova... ako mislis da je neka tema nepotrebna prijavi je nadleznom moderatoru...samo to trebas... doprinesi i ti necemu umjesto da se stalno zalis...

Citiraj:
Naravno da to moderatorima ne smeta, jer oni zarađuju...što je više članova -> više postova -> više $$$...
Sjedni sad i udahni...ovo sto cu ti reci mozda ce te sokirati... moderatori na PcE volontiraju...
Dakle ne samo da nista ne dobivamo nego trpimo i uvrede od strane korisnika i packe od strane admina i sve BESPLATNO. Eto, hebiga mazohisti smo. Neki od nas su duze na ovom forumu i zeljeli su pomoci i pridonjeti pa su se prihvatili tog posla i da nakon 8h posla sa kojeg odem drito na faks, kad dodem doma procitam apsolutno svaki post na podforumima za koje sam zaduzen...makar me mozda 90% istih 0% zanima...cak i odgovorim ljudima jer zelim pomoci ako mogu...

Citiraj:
Prije si mogao trgovat na tržnici samo tako. Na povjerenje, nitko te ne bi ni pomislio preveslat, a kamoli da to napravi. Sada lopovi koji su pokrali ljude, tu po forumu spammuckaju i sere im se živo jer će opet to napravit, a da ne bude nikome ništa. Moderatore također boli ona stvar, jer hej, postovi – the more the merrier!
Ako te sta tjesi i ja sam se opekao na trznici... Za athu prigovarate da se ponasa kao serif a covjek mora postavljena pravila provoditi i to na najprometnijem forumu... Postoji nekoliko dretvi kojima se probalo odstraniti lose trgovce i jos se radi na tome da trznica bude sto bolja ali to zahtjeva i angazman korisnika...mi nemozemo zatvoriti ljude niti znati s kim ste i kako trgovali...nismo jos razvili takve psihofizicke moci...

Citiraj:
Da ne govorim da su recenzije i hardware postale najava za novi BUG sa kojim si guzicu možete obrisat.
Bio je natjecaj za nove autore... Bubba je napisao jedan clanak... Sada svega nekoliko ljudi radi na tome (makar bi svatko normalan odustao od toga) a i ti si neki veliki guru pa imas pravo pljuvati po radu tih ljudi...Daj konstruktivnu kritiku kad mozes...to ti je omoguceno...

Citiraj:
Forum više ne radi nego radi, kao da se to ne može sredit. Tu bi mogao još ovoliko napisati, ali neću.
Jao sto smo pametni...
Nemas pojma ni o sredstvima ni o mogucnostima PcE-a a drobis gluposti...

Citiraj:
Na kraju, useri poput drago7-a (iliti Mazohista-e) i dalje pišu nebuloze i takve gluposti po forumu, kakve ja u životu nisam vidio. Glavno da je tu 8800 ĐiTiX, San Diego 4000+ je najbolji proceso u povijesti čovječanstva, 970P je the best of svih vremena od cara Julija Cezara...
Sto bi trebali pobrisati svaki post u kojem se hvali 970P il 8800GTX... Reci, ajde...bas me zanima sto bi trebali... Ili smo onda "atha serifi"

Citiraj:
Njemu nitko ništa ne radi....pa zašto bi, kad nabija glupos....err....postove...
Hmmm...nitko mu nista neradi? a sto mislis zasto je sada mazohista a ne drago7? Mozda jer je dobio ban... ma daj molim te nicko... Citajuci tvoje postove na konfiguracijama ja sam te zbilja cijenio...Ali ovakvu dozu nebuloza napisati nakon kafe sa fleksom ...mene bi bilo sram...stoga i bolje ti je da odlazis... kad si izgubio nit...

Citiraj:
Kako ih Fleks zove, o požežanima neću niti pričat. Počevši od Opterona, koji je bio bannan nakon mjeseci pisanja sranja (doslovno) i opet se registrirao pod drugim nickom, ali moderatore/admine to nije briga, iako se krši s pravilima, jer pravila se upotrebljavaju po potrebi i po useru....
Opet on... nije nas briga a banan je? A sto bi trebali? Hoces li ti otici do njegovog ISP i reci im da mu iskljuce net il zabrane pristup forumima...

Citiraj:
Neki useri su tu samo za ukras, neki samo ližu analni završetak probavnog trakta modovima/adminima, neki su tu samo reda radi, jer je to IN. Gle, nabrojio sam 95% foruma...
A tko tebi daje pravo da sudis o drugima? Sto se ljudi nemogu regat na forum i postavit pitanje kad im treba i kasnije ne bit aktivni? Znas, zivimo, il tako volimo misliti, u slobodnoj zemlji. Cim mi na PcE u dobijemo nadnaravne moci procjene svakog usera unaprijed, prije reganja moci cemo mu dozvoliti dali da se rega il ne... A cim ja savladam sposobnost gledanja u buducnost pa da vidim koliko ce potencijalni novi clan doprinjeti forumu budem preuzeo reganje na forumu. Ok?. A nedaj bog da se, recimo, netko rega tko nema pojma i zeli nauciti, jer eto nicko je tu dosao kao guru i kao guru odlazi!

Citiraj:
O Athinom glumljnju šerifa neću ni počinjat, a o moderatorima sa stažom manjim od godinu dana još manje. (Ne zamjeram ja njima, niti su oni išta krivi, dapače, svaka čast, nego su postavljeni jer su podobniji od nekih drugih)
Ah...dakle, ako se provode pravila onda je netko serif... A to protiv athe govoris, da svima bude jasno, samo zato jer je spicio karton ljubljenom fleksu koji je strasno doprinjeo ovom forumu u zadnjih godinu dana... Ljudi su mu dali da bude moderator na Links forumu i sto je ucinio... Crtao prostote i vrijedao druge ljude.Zbilja ne znam sto bi PcE forum bez njegovog omalovazavanja i vrijedanja drugih clanova... Sto se tice staza pravi se o tome nasao pricat. Ljudi pokusavaju pomoci a tu su na preporuku drugih...

Citiraj:
Eto, toliko od mene, ja sam previše frustriran svime ovime da dalje nastavim aktivno sudjelovat na forumu.
Mogao si i bez ovog oprostajnog pisma... Ne svida ti se forum otidi...nitko te nije molio da dodes, nitko nece ni plakati za tobom... Isto vrijedi i za ostale...
A cime ovaj tvoj post doprinosi forumu?

Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 28.01.2007. u 04:17.
E.T. je offline