Pa evo kao prvo zao mi je kaj kolega @nicko odlazi - ustvari zao mi je svakoga kvalitetnoga pceksperetovca koji odlazi radi takvih stvari s ovoga foruma.Kuzim da je prekipjelo i da se covjek zasiti nekih stvari...
Danas svako ima internet i ima svakakvih upisa p atako i ovdje - masa ljudi nema postovanja,a pod postovanje mislim na ponasanje recimo na forumu sta se tice izostanka opce kulture.
Neka budu i njoob pitanja ako treba i 50 puta - treba ljudima pokusati pomoci ako nece netko od nas netko treci ce uletiti i odgovoriti ali vjerujem sto svakome smeta,a i tebe je to sto je u zadnje vrijeme - Non-stop dolazi do nekih prepucavanja i svadja,nevjerojatno je da svaki dobar thread krene u pogresnome smjeru i onda dolazi do spama gdje se i moderatori pogube tak da i njih trebamo shvatiti.E da nezaboravim neprelazna prijetnje i vrijedjanja i kod kupnje-prodaje ljudi ce te prevariti za 50 kn....tako da mi je jasno da zbog takvih stvari covjeku prekipi i napravi rez nakon nekoga vremena.Druga stvar na koju bi se osvrnuo je ta da se proba neki red uvesti na forum i to bi volio da recimo u ovome threadu sudjeluje moderatori i vecina forumasa koje zanima boljitak pceskperta pa da svi zajedno probamo nesto napraviti.Mozda ce me neko sad popljuvati zato sto sam tu tek godinu dana i da pametujem itd...ali eto ja cu napisato da sam puno naucio ovdje na forumu,pomagao sam drugima kolko sam znao i mogao i drugi su meni pomogli,kupovao i prodavao hardver,salio se u svastari,i na ostalim athreadovima sudjelovao ili pokusao kvalitetno sudjelovati.
Mogu samo rec hvala svima na pomoci,hvala ljudima koji odrzavaju ovaj forum hvala forumasima tipa @nicko,@bubba,@rak,@kova i ostalima neka mi ne zamjeraju trenutno je 3 ujutro ali sjetit cu se svih poslije samo da nadodam da bez obzira ako netko ima antipatiju prema @fleksu on je jedan bez kojih forum nije isti....
Masu stickija sam procitao,masu postova svakakve vrste i nije mi zao kaj sam proveo ovdje sate i sate.Zato neznam sta bi rekao osim da probamo pokusati svi doprinjeti poboljsanju ovoga foruma jer sto vas vise ode s foruma to sve vece i vece rupe ostaju iza vas jer ste doprinjeli PUNO! A takvi ljudi definitivno trebaju ostati na forumu.Evo ova tema je recimo krenula u dobrome smjeru nadam se da ce tako i nastaviti kvalitetno elaborirati neke stvari i mozda se stvarno nesto kvalitetno izrodi iz ovoga.