slažem se s nickom djelomično. fakat ima spamera pun k i treba im stat na kraj. al mi je glupo reć da ljudi postaju glupa pitanja (dobro, osim baš ako nije neki retard). i ja sam bio lajbek koji nekad nije imao pojma o ničemu a boravak na forumu je to promjenio. neko je možda na 56k pa mu je lakše postat pitanje ovdje nego guglat satima, a možda ne zna ni šta bi točno trebao guglat. al stoji činjenica da search ima svoju funkciju, jel. ak bi svi neznalice koji postaju glupa pitanja dobijali ban, o čem bi ostatak foruma pričao kad svi sve znaju? možda bi samo postali superpi reze? s jedne strane bi djelio banove a s druge se čudiš kak jedan bubba može dobit ban. stoji to što si rekao za njega, čovjek je inteligentan i zna znanje, ali ponekad mu fali odgoja i pristojnosti. on je cinik al ja sam se navikao razgovarat na kulturan način a ne da me neko zbog različitog mišljenja odmah dočeka na nož. meni najviše ovdje smeta (ne)funkcioniranje foruma. a ime foruma je pcekspert. ajd, trenutno radi ko urica da kucnem u drvo.
OT: zakaj je fleks dobio ban?