normalno da postaje helpdesk za njubove i slične kad kompjuter više nije nekaj fency šmensi nego je nekaj kaj se koristi svaki dan i kaj skoro svako kucanstvo ima ..
.. i sad vi zamislite nekakvog dececa od 15 ljet kojemu su roditelji kupili komp .. on to pokrene i odmah na forum ... kakva pravila ili bilo kaj ... ko je to jos videl citati ... on ima svoju spiku .. on je frajer ( svaka cast određenim iznimkama na ovom forumu koje imaju tolko ljet a ponašaju se ko da imaju više od 20

) ..
.. ja se zmislim kad sam ja prvi put došel na ovaj forum ... em sam bil h pubertetu .. em su mi živci delali a ego mi nije imal granica ... pravila nisam pogledal .. prvo kaj sam napravil je bilo otvaranje topica " kak se hakira" .. rekli su mi da je to zabranjeno i da nek si procitam pravila

.. moš mislit da sam ih pročital .... nakon toga je sljedil thread sa crackom

... a nakon toga još jedna opaka diskusija amd vs intel , ma bil sam pravi mali Trol

... .. onda me par ljet nije bilo vec na forumu jer su mi svi isli na zivce ... jer su svi oni bili u krivu a ja u pravu .. vrnul sam se tek kad sam shvatil kakav sam noob bil

....
.. a sad mene isti takvi živciraju .. samo kaj se ne obazirem prevec .. samo se zmislim kakav sam ja bil ...
.. zato vam je najbolje kad vidite nekakav topic koji vas iritira jednostavno preskociti .. nek oni otpiraju jen te isti topic 10X za redom a odgovor imaju u onom ispod ... niko od vas nije nikom duzan pomoci ... i nek mu pitanje ostane bez odgovora ...
.... znam da od nekih stvari boli glava ... recimo ja svako malo moram od određenih tipova tu u Krapini slušati stvari tipa " internet mi šteka i sporo mi se skida .. moram si kupiti novi proc da brže dela i skida " & " imam dva modema .. bum ih skup spojil bu brže internet delal " & " joj .. kupil si bum napajanje od 500W za 100 kn .. onda bu mi komp jaci i bolj buju igrice delale "
.. a kaj je najgorse tipovi su tolko uvereni u svoja mišljenja i znanje da njim nemreš objasniti kak su u krivu .. zato je najbolje jenput im reči i kad vidite da nema smisla pustite ih na miru .. takvi se nebuju nigdar opametili i uvek buju svoju pamet tirali ... isto tak i tuj na forumu kad dodje nekakav sa svojim fiksnim idejama .. jednostavno ga ignorirajte ..glupi topic zakljucajte ili obrisite .. posaljite mu objasnjenje na PM i gotovo ..
ovaj forum nebute nikad mogli ocistiti od takvih tipova .. uvek kad jenoga banate buju dosli 2 nova sa 4 nova ali "ista" pitanja ..
kaj se tice bananja određenih osoba ili brisanja/zakljucavanj određenih topica .. moderatori/admini imaju svoj dio foruma koji samo oni vidiju .. i lako se moreju dogovoriti dal treba određenu osobu koja je to i to napravil banati ili ne .. lako se napravi pool i nek se glasa ... naravno ak neko i nakon 5 upozorenja za postanje ilegalnog sadrzaja ne prestaje takva stvar netreba glasanje nego se direktno bana . .. slicna stvar i sa brisanjem/lockanjem topica ..
.. mislim .. neki se stvarno uzrujavaju oko nepotrebnih stvari .. ko kaj sam vec napisal .. niko od vas nije nikome duzan pomoci .. sve je to dobra volja i želja da se nekome pomogne ..
.. a kaj se tiče reklama i $$$$ ... kaj vas to opče muči .. kolko sam ja uspel pročitati i skužiti pcekspert je financiran od jenog čoveka .. tak da je svaka $$$ dobrodošla da pceskpert nastavi funkcionirati ...
.. postoji 1000 načina kak reklame maknuti .. mene osobno ne smetaju .. čak me ponekad nasmijeju .. kad recimo u Žderonjama vidim reklamu za djetu

( cudo kak Jelc nije na to reagiral jos ) ...
... mislim da su si neki neke stvari malo preveč zeli k duši pa stoga i sad takve reakcije ..