Jasno je da su neki stariji članovi napustili forum, što zbog nesuglasica s nekim članovima što zbog nekih drugih razloga. Jasno je također da se broj članova povećava, da je sve više onih polupismenih bez trunke bontona i odgoja. Jasno je da se nikome neda nimalo potražiti i pogledat. Zaista sve je tako.
Isto tako je točno da se postupci koji ne priliče pravilima foruma sankcioniraju i da se sve prati, priznali vi to sebi ili ne. Čim se reagira imalo oštrije bilo prema starijem ili novijem članu, moderator je zatrpan s 55555 PM-ova zašto, kako, ja, nisam, lalalal. Dakle, svi bi pravila, ne bi kaznu prihvatili, tj ima nekih ali su rijetki.
O ovoj podobnosti moderatora isl mi se stvarno neda pričati, ako Nicko smatra da je sve tako u kurcu ja sam odam prvi za da mu se daju mod ovlasti pa da molo vidi kako stvari funkcioniraju iz druge prespektive, mislim da bi brzo mišljenje promjenio.
Što se tiće reputacije, ja bih to odmah ukinuo, ili barem moju pobrisao. Bem ti reputaciju pa ko još brije na to??? Dajte čovjeku pohvalu ak nešto napiše ok, ali oni glupi linkovi u sigu gdje se doslovce dranči rep + , strasno strasno, a ima tog opet i kod starijih članova.....
Dakle nema smisla nikoga optuživati, a osim toga ekipa koja vodi forum je otvorena za sve prijedloge i o ovom se moglo popričati i ranije bez da se readi o nekom teatralnom popoljuvavanju foruma, moderatora, admina isl...
Da je sve manje kvalitetnih postova a sve više prepirke to je točno, ali tu svako mora doprinjeti, odlasci s foruma uplakanog lica držeći se za maminu kecelju neće ništa promjeniti samo će uništiti ovaj kultni forum u Hrvata.