View Single Post
Staro 27.01.2007., 23:32   #31
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Kad razmislim, iz dana u dan citas iste gluposti, na forumu si samo iz navike. Spremim si nesicu i za forum. Ujutro ustanem i upalim komp, da vidim sta ima nova na forumu. Malo prozujim i to je to. Das svakodnevno dogovore tipa "da, kupi si freezer, najisplativiji cooler. a ako imas love uzmi si big typhoon". Ili vec predosadne preporuke seasonic napajanja. Sve je tocno sto ih hvalimo, ali je toliko tema di netko pita koje napajanje da kupi i naravno svaki put je preporuka seasonic jer boljeg nema.
Njubare nas ***u. Nece da koriste search, nece da citaju sticky-je...
Trebalo je davno uvest pod obavezno da ako netko hoce da posta temu "trebam novo napajanje" da procita sticky iz tog podforuma. Ne mora svaki sticky ali barem taj. No njima je to mrsko...
skidam kapu. tu je sve.

zar smo mi ovdje da iz dana u dan rutinski ponavljamo...kupi tu plocu, ouverklokaj ovak...seasonic je najbolji...ovo ono

to zaglupljuje i cini vrijeme uzaludno potrosenim.
nekad sam uzivao citajuci bubbine/rakove/skyeve/wolvove postove...i iz toga dosta naucio

i ja sam poceo s vrlo malo znanja.

slusao sam decke koje i dan danas postujem i kroz mjesece i mjesece SLUSANJA dosao sam do razine da danas nesto znam

a sad dode osoba xy na forum i odma hoce ouverklokat a kad ga pitas koji proc ima dobijes odgovor windows xp

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
PCE je posta hardware helpdesk za n00bove
100 postotna istina.

reputacija obojici.

Ph03n1x je offline