Nisam dugo na forumu, ali mislim da mogu progovoriti koju riječ o ovoj temi, naposlijetku ovo je forum, zar ne?

Kao prvo, ova tema...meni je npr. smiješno što nicko sad nama najavljuje kako on odlazi, buhuhu i tako to. Šta sad, da ti dignemo spomenik? Pa ok, ako ti se neda više dolaziti i ako smatraš da više nemaš što kvalitetnoga pročitati, ne želiš pomagati, nemoj dolaziti, nitko te ne zadržava. Ako vas živciraju glupa pitanja korisnika neznalica osnujte svoj uber-forum za najpametnije pa raspravljajte o skrivenim tajnama porcesora i grafičkih kartica i nemojte pomagati nikome, bit će vam super. Vi morate biti svjesni (kao što je lijepo rekao Daytripper tu malo iznad) da nisu svi rođeni pametni, niti svi imaju volje pretraživati pola interneta da bi došli do odgovora, već žele instant rješenje. Ako sam ja dobro shvatio, namjena foruma i je da se raspravlja, ali između ostaloga da se i pomaže, bez obzira bilo to instant rješenja ili postepena. Osobno, trudim se da prije nego što pitam neko pitanje, pokušam sam saznati odgovor, no ako mislim da imam premalo znanja o nekom području a treba mi hitno odgovor na nešto, neću se ustručavati postaviti pitanje bez obzira što je tema prožvakana već pet puta.
Što se tiče blesavih tema i njihovih postavljača, ja neznam što se ti tako uzbuđuješ oko takvih? Jednostavno nemoj čitati, nemoj odgovarati, pa na kraju, nemoj ni dolaziti ako te toliko smeta. Ovdje još ima ljudi koji su spremni komunicirati preko ovog foruma, pomagati i razmjenjivati iskustva. Mogu samo reći da sam uz ovaj forum puno novih stvari naučio i mislim biti ovdje još dugo vremena, pomagati ljudima tamo gdje mislim/znam da im mogu pomoći, razmjenjivati iskustva itd...Na kraju krajeva, kao što sam rekao na početku

, nitko vas ne drži ovdje, izvan vaše sobe postoji svijet i slobodno možete ići pogledati što ima tamo