Fleks je car. Nema osobe na forumu sa boljim smislom za humor. Naprosto genijalan tip.
Bas steta sto je jedan takav bannan i sto nicko odlazi, ali ga u potpunosti razumijem. Razlozi koje je naveo zbilja postoje, od prvog do zadnjeg.
Ovo me tjera da se i sam zapitam da li uopce ostati ili ne. U biti je potpuno tocno da je forum prepun tema "hocu da overclockiram"(evo upravo je otvorena jedna takva tema:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58673), spama i sl. Zato se ja na HWB osjecam ko kod kuce. Istina da tamo nema ljudi poput Bubbe ili Kove koji odavno nije na PCE, ali makar nije kaos kao ovdje.
Moguce je i da i ja odem. Dapace.
Kad razmislim, iz dana u dan citas iste gluposti, na forumu si samo iz navike. Spremim si nesicu i za forum. Ujutro ustanem i upalim komp, da vidim sta ima nova na forumu. Malo prozujim i to je to. Das svakodnevno dogovore tipa "da, kupi si freezer, najisplativiji cooler. a ako imas love uzmi si big typhoon". Ili vec predosadne preporuke seasonic napajanja. Sve je tocno sto ih hvalimo, ali je toliko tema di netko pita koje napajanje da kupi i naravno svaki put je preporuka seasonic jer boljeg nema.
Njubare nas ***u. Nece da koriste search, nece da citaju sticky-je...
Trebalo je davno uvest pod obavezno da ako netko hoce da posta temu "trebam novo napajanje" da procita sticky iz tog podforuma. Ne mora svaki sticky ali barem taj. No njima je to mrsko...
A spammeri pogotovo. Svima podijelit ban.