View Single Post
Staro 27.01.2007., 21:23   #12
Tomo
Re-Registered User
Moj komp

Tomo's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Zatim Bubba, po meni najinteligentniji forumaš (ispričavam se ako sam uvrijedio nekoga). Ima toliko znanje da bi se mogli posramit svi zajedno....pogledajte kad je on zadnji put postao nešto??
Ma bubba nema vremena za sebe a kamoli za ovaj ili bilo koji drugi forum! onak dodje pogleda sta ima! Tu i tamo 0wna nekogm PCExperta, ali cak mu niti to vise nije gust! reko mi je jednom prilikom: "glupo mi, daj mi nesto novo, nesto divlje. Ovo mi je sve tak dosadno i pregazeno" na to sam mu dao link za forum ...

Citiraj:
Dok ovaj forum koji je prije bio bez konkurencije sada u rangu sa www.kokošinjac.hr
Da, imas pravo! Niti jedan niti drugi ne rade brzo i stabilno! ( ) Horza - da ne bi krivo shvatio i ti i ostali, treba ti dignuti spomenik! koliko si samo zivaca i vremena potrosio na ovaj forum! Svaka cast! Ti si kralj : cheers2 !)

@ nicko: u potpunosti te kuzim! meni je ovaj forum ok, jer fakat nekada ima nesto za procitat, ali svakim danom/tjednom sve rijede i rijede! Al nema veze,... Nisam dugo clan, ali sam cesto posjecivao forum kao gost i citao teme! jucer sam prelistavao teme od kraja ka novima (daklem 2002 pa na dalje) onak, gust citat! Danas, sve se vrti oko: G80, R600, 8800 GT(X), C2D i ouverklokanju. CrySIS, DX10 i draginom 970P!

ja i dalje mislim ostat na ovom forumu, jer je daleko (nazalost) kvalitetniji od ostalih! ali kako vrijeme ide i ja laganini mislim naci nesto novo, nesto divlje i nevino

Ovim putem bi pozdravio, Huga, Hugolinu, mamu, tatu, sestru, tete u vrticu, sve u studiju i reziji i Fleksa koji je uvijek tu, gleda nas i pazi na nas - pusa!!!

pozdrav! : cheers2 : hello2 :
Tomo je offline