Citiraj:
Zatim Bubba, po meni najinteligentniji forumaš (ispričavam se ako sam uvrijedio nekoga). Ima toliko znanje da bi se mogli posramit svi zajedno....pogledajte kad je on zadnji put postao nešto??
|
Ma bubba nema vremena za sebe a kamoli za ovaj ili bilo koji drugi forum! onak dodje pogleda sta ima! Tu i tamo 0wna nekogm PCExperta, ali cak mu niti to vise nije gust! reko mi je jednom prilikom: "glupo mi, daj mi nesto novo, nesto divlje. Ovo mi je sve tak dosadno i pregazeno" na to sam mu dao link za
forum ...
Da, imas pravo! Niti jedan niti drugi ne rade brzo i stabilno! (

) Horza - da ne bi krivo shvatio i ti i ostali, treba ti dignuti spomenik! koliko si samo zivaca i vremena potrosio na ovaj forum! Svaka cast! Ti si kralj : cheers2 !)
@ nicko: u potpunosti te kuzim! meni je ovaj forum ok, jer fakat nekada ima nesto za procitat, ali svakim danom/tjednom sve rijede i rijede! Al nema veze,... Nisam dugo clan, ali sam cesto posjecivao forum kao gost i citao teme! jucer sam prelistavao teme od kraja ka novima (daklem 2002 pa na dalje) onak, gust citat! Danas, sve se vrti oko: G80, R600, 8800 GT(X), C2D i ouverklokanju. CrySIS, DX10 i draginom 970P!
ja i dalje mislim ostat na ovom forumu, jer je daleko (nazalost) kvalitetniji od ostalih! ali kako vrijeme ide i ja laganini mislim naci nesto novo, nesto divlje i nevino
Ovim putem bi pozdravio, Huga, Hugolinu, mamu, tatu, sestru, tete u vrticu, sve u studiju i reziji i Fleksa koji je uvijek tu, gleda nas i pazi na nas - pusa!!!
pozdrav! : cheers2 : hello2 :