Dakle ovako... jucer sam na kompu stawljo firewall i probo ocistit od spywareowa... inace bio je nod32, spybot search and destroy, ad-aware, hijack this na njemu.... i tak ja sam pretrazio sa svime i pobriso sto sam mogo...
i ja idem resetirat komp pa da vidim oce me opet zezat... i onda problem...
učita mi windowse i onda kad trebam ic ono na OK prije ulaska, kliknem to i pojavi mi se pozadina ( ko i inace ) i par sekundi poslije monitor se ugasi...
ja onak... WTF... mislio sam da je to zbog hijack this zato sto sam obriso nes...
i ja naprawim repair i opet isto... onda sam prebacio preko mreze podatke koje su mi trebali i formatiro hard i stawio nowe windowse...
i sad swe super.... stawim drivere, firewall (outpost firewall pro) i nod32... instaliram office i ipos, prebacim podatke nazad... namjestim e-mail i ugasim komp... i sad idem jos nes namjestit i dogodi mi se opet isto... windowsi se učitaju i swe... i onda kad trebam odabrat account i kliknit ok opet se ugasi monitor i niš ne radi dalje... inače monitor je namješten po 90°...
konfa je: P4 2.4B, matična asus neka sck. 478, 256 ddr 333, maxtor 40gb, monitor, hjundaj neki 19" LCD....
jel ima neko ideju šta je to???
ja stwarno wise nemam ideja...:confused:
taj komp je inace od firme i treba ga što prije naprawit...
tnx