Prvih dana bješe sve u redu. I hvalio sam na više mjesta DCM.
Međutim, stvarne činjenice treba poštovati.
Izgleda da su za referencu ipak odabrali HT i "grabi" model, već toliko uobičajen u Hrvatskoj.
Jer flat rate Internet je nešto sasvim drugo!
To su upravo i objavili na svojim stranicama.
Vidi:
http://www.xnet.hr/pomoc.htm
Takodjer prenosim moj večerašnji mail, upućen njima:
Date: utorak, 28. listopada 2003 21:45
To:
xnet@dcm.hr
Subject: Svakodnevni prekidi.
Kažete:
...Drugim riječima, ako netko koristi blizu 100% kapaciteta 100% vremena, to nije realno, i daje nam do znanja da korisnik ili kod sebe ima server, ili koristi Internet za aktivnosti koje se ne mogu definirati kao 'mali kućni korisnik'. Za takve klijente postoji usluga koja se zove pristup stalnim vodom, a u hrvatskoj košta između 2000 i 20000 kn mjesečno, ovisno o brzini. Svako drugo 'uobičajeno' skidanje muzike, filmova itd., u potpunosti je u skladu sa korištenjima malih korisnika.
-----
Hrvatska se piše velikim slovom.
Već ste se krasno naslonili na pljačku od 2000 do 20000 kn. Što time opravdavate? Pljačku koja jedino u Hrvatskoj i postoji. A vi nudite flat rate? Imate drugih načina za otkrivanje servera itd. U mnogočemu proturječite sami sebi. A upravo sam vas nahvalio na nekoliko mjesta npr. PC Expert Forum. Morati ću iznijeti prave činjenice. Nitko nema ništa protiv promjene IP adrese.
Ali vi svako veče isključujete mene, vjerujem i ostale korisnike na duže vrijeme. Po danu sam na poslu. Teško mi je pregledati poštu kada se vratim.
Pozdrav, ispunite osnovno što ste obećali, neka vam HT ne bude uzor!
Andjelko