Gledajte, undo nije napisao DFI LP nF4 Ultra-D nego je on mislio na ovu:
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.303.257
To nije ta ploca o kojoj vi svi mislite...
Imam doma i DFI nF4 Ultra-D i Abit KN8 Ultra, svaku u posebnoj konfi, sa obje sam zadovoljan, ali DFI je po meni dosta bolja, ima masu opcija u biosu, jedna od tih opcija je to sto mogu spremat postavke tako da kad radim ccmos nemoram sve opet namjestat, vece napone, UV reaktivne utore, bolji layout, net je prepun podrske za nju, razni tutoriali, moddani biosi, da ne nabrajam vise... Abit ima manje opcija, malo nize napone, dosad nisam imao problema niti na jednoj sto se tice kompatibilnosti memorije, ustvari, jesam, DFI mi se klao sa Corsair memom sa Promos chipovima, morao sam spustiti takt na 380Mhz i 2T, ali nemogu reci da bi na Abitu radio jer nisam jos imao tog Abita pa nisam mogao probati...
ali to je usporedba izmedju DFI LP nF4 Ultra-D i Abit KN8 Ultra!
e sad je problem, za ovu DFI nF4 Ultra-U na koju je undo mislio nisam jos dosad bio u kontaktu, neznam kakav bios ima, opremu...?!
ovoj DFI na koju ste svi vi mislili je cijena malo vise od 1000kn, ako moze covjek tolko iskesirat onda ok, ali on je napisao da trazi plocu izmedju 600-700kn.
vidim da je e-one zadovoljan sa ovim Ultra-U DFI-em, e pa sad je sve pitanje ukusa, kako tko hoce
@e-one - ajd napisi nesto o toj DFI-ici, kakvu ima opremu, opcije u biosu i tako to da se mozemo ravnat