View Single Post
Staro 27.01.2007., 16:20   #23
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Arrow

evo ovako... za sve zainteresirane:
taman sam proveo 20ak minuta pričajući prvo s Optima Telekom službom za korisnike pa onda s T-Com SZK.
T-Com kaže da će ubrzo doć do nekakve promjene, nemaju informacija kada ni kakve, ali da će se vjerojatno povećavat korisnički paketi.
Optima sam s druge strane ispitao sve što mi je palo na pamet, sve moguće zavrzlame i sitna slova... a odgovori su
-u ADSL Traffic usluzi potpisujete ugovor i dobijete username i password. ugovor nema vremensko ograničenje, niti ste obvezani da koristite taj username/password ako ne želite
-ako ne koristite username/password mjesec dana, za taj mjesec nećete ni dobiti račun (nema obvezne potrošnje, pretplate itd)
-naglaseno je nekoliko puta da ne dobijate nikakav novi router ni infrastrukturnu opremu od Optime i da bi ova oprema od T-Coma koju imam, trebala raditi

jedini problem u vezi Optime trenutačno je: prvo ja njima pošaljem online zahtjev, pa onda oni meni pošalju ugovor, pročitam, potpišem, pa onda ja njima pošaljem ugovor, pa onda oni meni pošalju username/password. čitava procedura traje i do dva tjedna, a drastično bi se skratila kada bi u Splitu (ili nekom drugom gradu) postojao Optima centar gdje možeš doć i potpisat ugovor. konkretno, na svojoj stranici navode adresu u Splitu, ali tu se radi o lokalnim uredima, ne nekavom "šalteru" za odnose s javnošću.

osobno, pričekat ću najdalje do 14.02 da vidim oće li mi moja draga švapska internet provajderica poklonit nešto lijepo... u protivnom, nalazim utjehu u zagrljaju ljubavnice Optime : cheers2
JuVe je offline   Reply With Quote