Neznam kako bih krenuo sa pljuvanjem i bacanjem ljage na gore navedenu trgovinu IT opreme.
Naime problem je slijedeci: dana 25.01.2007 u 20,38 sati na aukciji Hg spota sam dao ponudu za jednu maticnu plocu, nakon zavrsetka aukcije je stajalo „ aukcija zavrsena kupac JA“, da bi nakon nekoliko minuta jedan odredjeni broj ploca nestao sa aukcije i to sve one kojima je završila aukcija i kada su se ponovo pojavile stajalo je da je kupac druga osoba.
Nezadovoljan gore navedenim poslao sam mail gospodinu Tihomiru Raspericu zaposleniku Hg spota, koji mi je odgovorio slijedece:
Po¹tovanje Pregledom stanja aukcije na koju se ¾alite u logovima stoji sljedeæe XX ponudio 210,00 kuna 25.1.2007 20:39:00 A nakon toga YY ponudio 220,00 kuna 25.1.2007 20:55:00 Iz toga slijedi da je g. YY dao ponudu nakon vas, a prije zavr¹etka aukcije. Ako vam je prmakla njegova ponuda, lako moguæe da va¹ web preglednik nije osvje¾io ispravno stranicu, pa niste vidjeli promjenu
Medjutim nezadovoljan odgovorom istome sam ponovo poslao mail, u kojem sam ga upitao kako je moguce da je druga osoba dala ponudu u 20,55, a u 21,00 je stajalo da je aukcija zavrsena i da sam kupac JA, medjutim doticni goispodin mi nije odgovorio na mail i kako mi se cini i nece, i to je cisti primjer trgovacke bahatosti i bezobrazluka, sto je kod nas cest dogadjaj na nasu zalost.
Dalje se dogadja slijedece dana 25.01.2007. godine u 21,26 sati dao sam ponudu za drugu plocu, istoj je aukcija zavrsavala 26.01.2007. godine.
Ljut sto su me s****li vecer prije sada spreman, znaci ulogiran, radim osvjezavanje stranice svakih nekoliko sekundi, i 5 min prije zavrsetka aukcije ponudu daje opet ista osoba koja je navodno dala ponudu i vecer prije, kada sam pokusao ponuditi vecu cijenu nisam uspio, klikao sam kao lud skoro sam misa zapalio, i sta se dalje dogadja, na monitoru fino stoji 3 min do kraja aukcije, i odjednom stoji aukcija zavrsena (ponavljam!! Bio sam ulogiran i stalno sam osvjezavao stranicu).
Sto je zakljuciti iz gore navedenog ili su gospoda iz Hg spota u nekom dogovoru sa navedenom osobom koja je u dvije veceri kupila jako veliku kolicinu skupih ploca, radi se o plocama Abit za Intel procesore na 775, ili su nezadovoljni postignutom cijenom sami fingirali kupovinu, pa ce te ploce u nekoj od slijedecih aukcija zavrsit u prodaji.
U mjestu gdje zivim ima trgovina Hg spota i zaposlenici u istoj su fer i korektni, kod njih sam kupio gomilu stvari i sve je bilo ok, cak i prilikom vracanja stvari na servis decki su se trudili da sve sto prije rijese, dok to sa ekipom iz Zagreba izgleda nije slucaj, odnosno isti bi mogli malo vise poraditi na nekom ljudskijem odnosu prema strankama, jer oni od nas zive i oni nas trebaju a ne mi njih.
Ovo me je strasno mucilo i morao sam to napisati, jer sto nas vise iznese ovakove probleme mozda se nekad i nesto promjeni u odnosu trgovac kupac.
Ako sta bude novo javim se!!
Pozdrav!!!!