View Single Post
Staro 26.01.2007., 00:36   #20
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Crni_007 Pregled postova
Zanima me da li osjetis razliku u kvaliteti zvuka preko dig koax kabla izmedu quadro 933 i 696pioneer? BTW gdje si kupio pioneer i koliko para?
osjetis...nisam bas neki audiofil, al probat cu...

quadro: jako zamuljan zvuk, tmuran, nedefinirani visoki tonovi, srednjih kao da ni nema, bass nije toliko izrazen. zvuci kao da si kupio mini hi-fi za 1000kn pa se preseravas rulji kak to more "jako" zvucati, jer na liniji pise 5000W (PMPO!!!). mp3-e zelis ni cuti na ovome.
kaj se tice filmova, isprobao sam na FF7:Advent Children i na Auti. ne osjetis neko razdvajanje signala, dakle nema bas surround-a osim kad je efekt dovoljno jak, primjer pucanj iza tebe dok svi ostali zvucnici nemaju nista za reproducirati, onda cujes, kad ima zvuka na ostalim cujes pucanj ali ne bas definiran. uzmi u obzir da je to cisti dts ili dolby digital pusten iz quadra prema zvucnicima koji to odkodiraju. dakle, quadro nema veze sa signalom, samo ga daje na izlaz.

pioneer: cujes visoke zapravo, srednji su definiraniji(tj. nemas muljanja kad se cuje vise glasova), stereo slika je daleko poboljsana. mp3-ice zvuce kao na audigy2zs-u! bass...eh, tek ga sad ima...razvaljujem kucu...drma - trese...bolest. ima jaci udarac te ide dublje, za razliku od quadra.
filmovi...nevjerojatno...ali cujes sve kak trebas cuti. razdvajanje kanala je nevjerojatno! cujes sve! amen.

pioneer...masarykova 18, mene je kostao 1080kn za cash. 25mj gare, pa preporucam tam kupovati ili kod drugih ovlastenih ducana.

ps; a moja repka? (zakaj je 0 uopce!?kaj sam ja kome skrivio...)

Zadnje izmijenjeno od: gamer. 26.01.2007. u 00:47.
gamer je offline   Reply With Quote