25.01.2007., 19:50
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Autor gamer
hahahaha...nemres bilivit!
eto, dragi gospodine(hm, a mozda si i mladi od mene, tko zna...) SYSS i ja posjedujem isti takav komplet, z5500 + pioneer dvd 696.
zeznuo sam se kupnjom Quadro dvd plajera, toliko hvaljenog modela 933...toliko sam bio izbezumljen cinjenicom da je to radilo shrotno...da sam krivio z5500...toliko para a JAKO MALO muzike. no hvala Bogu, smirio sam se i isao experimentirati. isprobao sam z5500 na audigy2z i zvucalo je kao da se sistem preporodio. uzeo sam burazov dvd player i isprobao kako radi...zvuk preporoden. i tako opet na quadro 933...koma. prodao sam taj player, nikad vise ispod 1000kn. makar je citao sve, ali zvuk...analogno smece...digitalno nesto bolje...ali ipak smece koje su ljudi pohvalili a ne vrijedi pisljivog boba.
malo sam trazio po netu i nasao da je pioneer dvd 585 bio the best, koju godinu prije, te da je 696 nasljednik. upikao 696, spojio ga i sistem radi savrseno...za te novce...ma bolest!
pozdrav!
|
Zanima me da li osjetis razliku u kvaliteti zvuka preko dig koax kabla izmedu quadro 933 i 696pioneer? BTW gdje si kupio pioneer i koliko para?
|
|
|