Citiraj:
Autor vlincx
A kad vidimo Mikeyy vjerovatno nam je i jasno zašto jer nakon mjesec dana oni su svi već tolko ispilani da ih boli ona stvar za sve nas.
P.s: da mene netko zove spominje rodbinu i ostalo i ja bi njemu samo broj preusmjerio na one koji su za***ali pa bi možda oni manje zafrkavali.
|
Ne boli njih neka stvar za tebe. Svako normalan osjeća zadovoljstvo kada nešto dobro uradi, kada riješi problem, kada tebi/korisniku pomogne i zna da je to dobro obavio. Al kad ne možeš ništa uraditi sam oko problema, tj. uradio si ono što je u tvojoj moći, a netko ti pili i dalje da on hoće ovo ono i neskida se onda se lagano isključiš i boli te neka stvar za njega više.
A to da bi ti njemu psovao nešto... čemu? Dođe ti dnevno ko zna kolko takvih, nema smisla trošiti energiju. Samo me jedan korisnik natjerao da mu psujem. Tip je jedno skoro 10min meni psovao sve po spisku radi nekog problema, ja mu za to vrijeme 3 puta objasnio u čemu je problem, ali čovjek se tolko uživio da me nije uopče slušao (ušlo izašlo). Na kraju sam mu rekao da se ***e i zašuti već jednom, malo se bunio al je napokon zašutio, onda sam mu još jednom objasnio u 2 minute, skužio je sve zahvalio se i spustio slušalicu.