VSigy - Imaš 3 mogućnosti - kriva je prža koja čita, kriv je medij, ili je kriva prža koja je to snimila. Moguća je i kombinacija. S obzirom da je najbitnije da ti je s LG pržom sve u redu s čitanjem, isprobaj nekoliko različitih medija po mogućnosti snimljenih s nekoliko različitih snimača i isprobaj. Ako većina radi, onda je kriv medij koji ne radi, ako ne onda LG-u pomalo rikava laser.
@SRV - iznenadio bi se, ali LG je jako dobar čitač. Naravno, ako mu daš šrot medij koji je uz to loše snimljen, neće ga htjeti pročitati kako treba, ali ja sam mnoge medije koje AOpen nije htio prepoznati, a BenQ javljao greške, pročitao upravo tom pržom (više ju nemam, kao što se vidi u sigu). Mana joj je sporost čitanja, ali to je zato što je zalockana na 10x max sa +R/-R medijima. No, to se da riješiti modificiranim firmware-om, pa kad se to napravi onda čita i kvalitetno i brzo.
...Meni jučer frend donio neke DVD-e da mu presnimim, svi snimljeni na Ritek G05, i to Pioneer-om koji to inače solidno radi... Aopen ne prepoznaje uopće, LG čita ko lud, samo mi ga žao "trošiti" i na čitanje i na snimanje (jer mi BenQ trenutno nije kod mene)...