Jao jos jedan
Ajme meni ljudi, kaj vi svi pojacavate megabajte na linijama (big brother provala) ...
Tak sam ja imo jednog mulca u srednjoj skoli. Blesavo dete strasno. Prirodno priglup i jos ko za vraga stari mu je bil seoski veterinar pa je imo i nesto novaca... Uglavnom provale su bile za pisat od smije od ''brkanja'' engleske zastave za americke te tvrdnji da je Vodik ustvari metal.....
Uglavnom ova mu je bila od jacih. Strasno....
Evo kako je odprilike isao razgovor.
Interlog: Sjedim ja prije skole u bircu i cekam nastavu kad dolazi ''osoba X'' i sjeda i počinje priču.
On: Ja kak sam se zastral jucer popodne....
Ja: Što bilo?
On: Ma joj isel sam se vozit sa BMWom 525 (to mu je stari imal '97 godiste)
Ja: i?
On: Ma pretico sam auto kod Bistre i bus mi je dolazil sa druge strane.
Ja: Da?
On: Ma isel sam stotku.
Ja: Pa idiote mogao si poginut?
On: Ma ne... To je BMW i nisam vozil puno, nebi mi nis bilo, jedino kaj bi zdrobil auto dost pa bi mi stari sral.
Ja: Da imas pravo....
Uglavnom mislim da ste shvatili sto ocu reci.
Auto pri 40kmh moze komotno imat totalku. Pri 70kmh u starijim autima bez zona deformiranja i zracnih jastuka, tipa kockica (narodno prozvana sigurnim autom) sanse za prezivljavanje su onak slim...
Evo konkretno narodno sigurna C klasa
>>Klik<< i BMW trojka
>>klik<< Sa tim da ovi imaju i zracne jastuke, kakve su tek ozljede u starijima koji to nemaju. Takodjer trojke koje se srecu u HR u 90% slucajeva nemaju zracne jastuke. Auti na testu su '97.
Dok evo naprimjer dva tradicionalno jako nesigurna auta, koja prosjecan Hrvat nebi nikad kupio da mu se susjed ne smije
>>klik<< i
>>klik<<, usporedbe radi evo jedan audi uz twinga
>>klik<<
Evo nadam se da sam rijesio neke nedoumice