Masovna histerija
Zanjeli se malo ljudi zbog mussovog siga i micekovih topica
A posjedovanje nekakvog Rotela bi trebala bit sramota ,bar je meni pa me je sram to igdje spomenut
Zafrkanciju na stranu, ovdje je čudno i očekivat bilo što drugačije.
Kako če se ljudi uhvatit pričanja o nečem za što nisu čuli ?
A da ne spominjem to kako če se uhvatit pričat o nečem što nisu čuli ?
A nekako sam dobio dojam da je ovo drugo dosta rašireno na ovom mjestu i onda se priče šire bez imalo temelja na osnovi rekla kazala.
Netko negdje pročita da je "umetni brend" resiver dobar u stereu te napiše to u obliko preporuke nekom drugom a onda taj to napiše nekom drugom itd.
A o čemu če se pisat osim o onom o čemu se piše?
No kao što rekoh bilo bi i čudno očekivat bilo što drugačije :-/
p.s. Ne pljucam po nikomu ni ničemu!
Svaka roba ima svog kupca i on zna zašto je kupio baš to a ne nešto drugo u tom cjenovnom razredu.
Jedino što ovde na ovom forumu nemam taj dojam / a imam da se stvari kupuju te se sanjari o istima na temelju neke 'reputacije' koja se naravno dobija pričanjem o istome kojemu je osnova već spomenuto (repriza anyone?)
A više uloženih novaca uopče ne vode večoj ozbiljnosti shvačanja svega (bar sam dobio takav dojam od miceka).
Uglavnom ,upravo sam na to mislio s onim da me je u neku ruku 'sram' spomenut da imam Rotela.
Vrlo dobro znam zašto ga imam , zašto su na njega spojeni x zvučnici a ne nešto drugo ,te največe mane istog iako sam ipak za x kuna kupio to a ne nešto drugo.
No pošto se ovde ne ide tim načinom razmišljanja bed mi je zbog toga što če se to posjedovanje največim djelom 'objasnut' s onom 'reputacijom' a ne gorespomenutim.
Hebo ga ,nekad mi dođe da odvalim logo s nečeg te napišem neki ljevi brend.

Negativna strana toga je da bi bili instant okarakterizirano smećem baš zbog onog jer se na nekim mjestima kao ovome nalazi više ljudi koji sude stvari po vlastitoj upoznatosti s istima a ne slušanju.