View Single Post
Staro 25.01.2007., 02:46   #4
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
hahahaha...nemres bilivit!
eto, dragi gospodine(hm, a mozda si i mladi od mene, tko zna...) SYSS i ja posjedujem isti takav komplet, z5500 + pioneer dvd 696.

moram napomenuti da sistem za te pare zvuci pre-dobro. nisam zadovoljan malo stereo izvedbom pa sad trazim neke jeftinije zvucnike za prednja 2 kanala, samo da povecam opseg membrane da mi se zvuk ne mulja kad treba odvrnuti malo jace..., ali inace sam pre-zadovoljan.

zeznuo sam se kupnjom Quadro dvd plajera, toliko hvaljenog modela 933...toliko sam bio izbezumljen cinjenicom da je to radilo shrotno...da sam krivio z5500...toliko para a JAKO MALO muzike. no hvala Bogu, smirio sam se i isao experimentirati. isprobao sam z5500 na audigy2z i zvucalo je kao da se sistem preporodio. uzeo sam burazov dvd player i isprobao kako radi...zvuk preporoden. i tako opet na quadro 933...koma. prodao sam taj player, nikad vise ispod 1000kn. makar je citao sve, ali zvuk...analogno smece...digitalno nesto bolje...ali ipak smece koje su ljudi pohvalili a ne vrijedi pisljivog boba.

malo sam trazio po netu i nasao da je pioneer dvd 585 bio the best, koju godinu prije, te da je 696 nasljednik. upikao 696, spojio ga i sistem radi savrseno...za te novce...ma bolest! spojen mi je preko dig. koaksijalnog izlaza. zapravo cujem razdvajanje kanala, bass mi drma kucu, stereo je ugodan, mp3-ice zvuce bolje nego na audigy-u...itd...srecom da zvucnike ovdje nije nitko htio i da ih nisam prodao. takoder mi je tv spojen na njega kao i PS2. radi odlicno. takoder dajem mali minus bassu, boomy je, ali nikad ga ne pojacavam te kad je pre-jak smanjim ga i sve je ok, kao i kod tebe. dakle, uopce nezamjetno.

trenutno trazim neke jeftine floorstandere(kao pioneer 240, sony 405 ili jamo s 406) kao prednje...razmisljam o nekom boljem kablu za prednje i centar...kao i o nekom malo vecem srednjom zvucniku. to sve bi me kostalo oko 1200kn. dakle, suma bi bila oko 4800kn za sistem kojemu nista ne fali te se moze mjeriti sa sistemima koji kostaju dosta vise. uostalom, samo subwoofer vrijedi 2000kn...kolicina basa koju moze dati je stvarno impresivna. srecom da zivim u kuci na kraju ulice, nemam susjeda bar 100m blizu.
hehehe...party time!: cheers2

pozdrav!
gamer je offline   Reply With Quote