View Single Post
Staro 25.01.2007., 00:48   #12
Pink_Floyd
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
ovo nije nista cudno... koliko puta je stara morala dokazivati da je platila, trc vamo, trc tamo, nosi uplatnice vamo tamo... stalno to rade i svjesno. Cak su joj jednom skinili s place nekih 1200kn za racune koji su placeni totalno na vrijeme o_O Idioti. Nisam siguran za sta je to bilo, mislim Vodovod.

btw. preso ja na adsl t-com (inace, prikljucili su me za 4 dana ), ping je super, imam kasdu nazalost ali nemam nikakvih problema s njom, sluzi samo kao modem. I zuuuuji jbt :-/ Ne znam sta ima zujat u njoj neka zavojnica il sta?
Ma više je ista suvisno govorit, a i to kinesko smece od kasde je i meni zujalo pa san u roku od sekund spakira je u kutiju i vratia starog velikog po metra ethernet siemensa.Ako mi ko potvrdi da je ping dobar na kabel netu , sutra odma idem raskinit ugovor sa t gamadi bez da im platim pretplatu sta mi je jos pod ugovorom,kad se oni mogu tako olako zahebavat mogu i ja,vec je neko tako sa foruma mislin dobia racun a platia je ili tako nesto slicno , pa je lik isto raskinia ugovor i nije tia platit pretplatu sta ga veze jos sa ugovorom.
Pink_Floyd je offline   Reply With Quote