Citiraj:
Autor Pink_Floyd
Sorry sta upadan u temu da ne otvaram novu a ima donekle veze sa tvojom.Zna li ko kako stoje stvari sa pingom preko kabel neta ili sta je vec sad adriatic kabel u Splitu!T-com mi je opet diga zivce na 1000 , potpisen ugovor u vremenu promotivne akcije 2 miseca flata i spojim se za svaki slucaj 1.11 da iman 2 puna miseca znaci 11 i cili 12.Kad ono dodje mi racun za 11 i 12 misec za promet od 33 gb za 11 i 15g za 12 misec cca 900kn...Zoven odma sluzbu i kazu mi da jesan usa u akciju ali da im sad faksiram pismenu zamolbu za vezani problem.Gamad gamad,siguran san 100% da ovo nije greska jer smradovi pokusaju to progurat pa ako uspije dobro uspije,da se ovo dogodi vani dobije se dozivotno besplatni telefon,internet i para ka u prici. 
|
ovo nije nista cudno... koliko puta je stara morala dokazivati da je platila, trc vamo, trc tamo, nosi uplatnice vamo tamo... stalno to rade i svjesno. Cak su joj jednom skinili s place nekih 1200kn za racune koji su placeni totalno na vrijeme o_O Idioti. Nisam siguran za sta je to bilo, mislim Vodovod.
btw. preso ja na adsl t-com (inace, prikljucili su me za 4 dana

), ping je super, imam kasdu nazalost ali nemam nikakvih problema s njom, sluzi samo kao modem. I zuuuuji jbt :-/ Ne znam sta ima zujat u njoj neka zavojnica il sta?