Kao prvo, zahvaljujem ti na svim savjetima i gore navedenim linkovima.
Slazem se s tim da zvuk moze odbijat od stranice i zato ga odma stisavam u postavkama (tj. u kodu, npr. volume na 40% ili manje). Ovdje sam za to zapeo jer mi je ova prva stranica u biti ko "igracka" - tema je afrika (zivotinje), a s obzirom da sam se potrudio oko grafickog dijela (za neciji pojam mozda ne previse, al s obzirom da mi je "prva prvcata" ja sam zadovoljan) pa zelim tu atmosferu popratiti i zvukom. Ubuduce cu to vjerojatno izbjegavat.
Sto se tice tecaja, obuhvacao je html, dreamweaver, photoshop i flash - od svega pomalo (vjerojatno najosnovnije), ali od pocetka nam je receno da cemo najvise naucit radeci sami kod kuce. E sad, koliko cu se ja u tome uspjet "izvještit" ovisit ce uglavnom o slobodnom vremenu. U ovom trenutku sumnjam da cu tako skoro dreamweaver maknut na stranu i pokusavat radit iskljucivo u html-u (iako vjerujem da bi to bilo najpametnije i da bi olaksalo razumijevanje dreamweavera), ali neke savjete cu svakako prihvatiti...
Eto toliko, jos jednom se svima zahvaljujem i ako budem imao jos kakvo pitanje vezano uz doticnu stranicu (koja je zapravo vise-manje gotova) postavit cu ga ovdje.
Pozdrav!