Krajem devetog mjeseca dobio sam obavjest da je moje vozilo u sedmom mjesecu napravilo prekršaj prekoračenja brzine te se moli vlasnik da da podatke o osobi koja je upravljala vozilom. Vlasnik (moja žena) lijepo napisala da se 64 dana nakon počinjenja navodnog prekršaja zaista ne može sjetiti tko je vozilo ali je navela moguće vozače; sebe, mene a naveo ja i svoje starce pa nek se misle. I sad neki dan dobijamo rješenje o 2110kn kazne jerbo kao nismo dali vjerodostojne podatke o vozaču koji je upravljao vozilom u trenutku prekršaja. E sad, pa kaj oni mogu to tak? Nit su nas slikali, nit ima video zapis nego piše "na osnovu neposrednog zapažanja policijskog službenika". Mislim ono. Upravo sam napisao žalbu koju ćemo sutra odnest al me zanima jel to uopće legalno? Po toj logici, zamjeriš se nekom murjaku, i on veli da je neposredno opazio da si vozio prebrzo i shebe te sam tak. Ja tak mogu reć da je vozio Ivo Sanader a on će reć da nije i kaj imamo? Rekla-kazala. Ak mi opet odbiju žalbu, kom se mogu žalit? Jerbo to nije sudsko rješenje nego kazna direktno od 1. policijske postaje.