Citiraj:
Autor patakmeister
Šta svi pljujete po Thermaltakeovim kućištima stvarno ne znam!
|
Sprobali i sastavili smo masu toga, pa kao dobri forumaši i građani Lijepe Naše nije nam baš svejedno, kad ljudi (doslovno) bacaju pare na skupa Thermaltake kućišta, koja svoju popularnost imaju (i stječu) većinom u
DFP krugovima.

Ne znam kaj je loše u tome da se ljudima skrene pažnja na druga kućišta i da do znanja da Thermaltake ne radi ultra-kvalitetna kućišta i da cijena istih ne ostavlja utisak da su kvalitetna. Ako ih boli briga za pare i kolko kaj košta i glavno im je da sve svetli, nek kupe Thermaltake kućište (cijenom
600+ kn) i niko sretniji do njih.
DFP ekipi tak i tak nema smisla objašnjavat kad se takve rasprave uredno vrte u krug i nemaju efekta.
Citiraj:
Autor patakmeister
Tako da ja imam thermaltakeovo kučište i mogu reći da sam zadovoljan! Lijepo dobro i gospodsko kućište nema šarafljenja i ostalog mučenja!
|
Da i...?
Imam i ja Thermaltake kučište i baš sam fino udomil u njega cca. 6 god. starog Celerona...i to gospodski, bez mučenja i pretjeranog šrafljenja. I mogu reći da sam zadovoljan; Mambo i Celeron se fino slažu.: hello2 : Isto sam (onak gospodski) napravil s
Dresdenskim Shrotom kad sam ga "useljaval" u
Chieftecovo kućište iz LBX serije. I bez obzira kaj i sam posjedujem Thermaltake kućište ne pada mi na kraj pameti da razno-razne (masu para skuplje) klonove, verzije i podverzije tog Mamba preporučam drugima i govorim sve naj-naj. Nije ni Chieftec bogomdan, nije ni jedno kućište. Ali kad neko (izuzev
DFP ekipe) već daje 600+ kn za kvalitetno kućište, treba mu (ako ništ drugo) skrenut pažnju i na druga kućišta, a ne tjerat cijelo vrijeme kak su Thermaltake kućišta naj-naj i kaj svi imaju protiv njih.