View Single Post
Staro 24.01.2007., 10:44   #6
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002
Evo imam sistem za te pare, ali nije dovrsen, kad ga dovrsim premasit ce 15k kn.
Mislim da u sistemu do 15 000kn ovi diamondi nemaju sta trazit. : wtf :
Kablovi su ti totalno van ranga. Uzmi neke jeftinije kablove da mozes uzet u startu uzeti bolje komponente i onda nakon nekog vremena kada skupis pare i kad se sistem usvira uzmes si kablove. Kad ti se sistem usvira mozes vidjeti kako ti sistem reagira na koji kabel pa isprobavas i uzmes koji ti odgovara. Tad budes jos sretniji kad vidis kako sistem jos bolje svira
Stalke si nabavi polovne ili si nadi nekoga da ti napravi. Pizdarija je dati 2 soma kuna za komade zeljeza.
Kakva ti je soba? Ako ima oko 20m2 i preko, uzmi vece kutije. Samostojece pa neces ni morati misliti na stalke.

Ako ces novo uzimati:
Zvuc - Focal Chorus 714 V 5.200,00 kn
Amp - Rotel RA 06 5.600,00
CD - Rotel RCD06 3.800,00 kn
Prvo kablovinje 400kn
=15 000kn 5% popusta 14 285 kn

Neznam u kakvoj su kombinaciji focali i rotel, mozda ti prodavac preporuci nesto drugo, no bilo kako bilo ovaj sistem je 2-3 klase iznad svih kombinacija svega sto si naveo.
Sve navedeno imas u SonusArtu, najavis se i kazes da te zainteresira ovaj setup i da ga hoces pocuti. Sloze ti ga i dodes. Nije da ih reklamiram no stvarno ljudi znaju svoj posao.
musso je offline   Reply With Quote