View Single Post
Staro 24.01.2007., 01:28   #11
igorba
Moderator
Moj komp

igorba's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Možda si na jednom mjestu namjestio, a na drugom ne? Ma mislim nije ništa pretjerano bitno, samo je pregledniji graf. Vjerujem da će nova verzija programa po defaultu biti namještena na 18 ili 20, s obzirom da i neki 16x snimači probiju tu granicu, a brži naravno da idu preko...

Nova LiteOn 20x prža (LH-20A1P) uspjela je prešišati LG 18x pržu s +R diskovima (s -R je LG još uvijek brži). To izgleda ovako nekako:

LG +R @18x...5:04.............LiteOn +R @20x...4:58 (isključen WOPC*)
LG -R @18x...4:55.............LiteOn -R @20x...5:02 (isključen WOPC*)

*WOPC je tehnika provjere/kalibracije snage laserske zrake tijekom snimanja. WOPC usporava snimanje za desetak sekundi, ali daje višu kvalitetu snimanja. Kod NEC-a se to zove AOPC, a kod LiteOn-a OHT (Online HyperTuning), iako su sličnosti između BenQ-ove WOPC tehnike i LiteOn-ovog OHT-a vrlo velike (ne zaboravite, LiteOn je kupio BenQ-ov optički odjel). Različiti snimači različito koriste ovu tehniku tj. neki koriste više, a neki manje točaka kalibracije.

**Naravno, svi ovi rezultati su rekordi, pa prosječan korisnik s kvalitetnim medijima može računati na nekoliko sekundi lošiji rezultat.

Moram podijeliti ovo s vama. Nije baš full burn, ali je otprilike 80% kapaciteta. Pogledajte finu okruglu brojčicu kod PIF grešaka. Da, 0 (riječima: nula) PIF grešaka.

Na čemu je snimljeno? Ne moram ni reći.
Na kojoj brzini je snimljeno? **TV-Shop mode on** Ne, ovo nije snimljeno na 8x iako bi bilo izvanredno. Nije snimljeno ni na 12x. Sigurno mislite da je snimljeno na 16x i divite se rezultatu!? Ne, ovo je snimljeno brzinom 18x!!! Uz ovaj rezultat dobijete i krasan set japanskih noževa... **TV-Shop mode off**

I tko onda kaže da brzina i kvaliteta ne mogu ići zajedno... ponekad.

p.s. Napomena, nažalost ovo nisam snimio ja...

p.p.s Spojio sam sva tri svoja posta.

KANTA: Fractal Design Core 3000 - AMD Ryzen 7 5800X (w. Dark Rock 4) - Asus TUF Gaming B550 Plus - Sapphire RX570 ITX 4GB - 2×16GB Corsair Vengeance LPX DDR4@3600 CL16 - Corsair TX550M - Samsung 980 Pro M2 1 TB - Samsung 970 EVO Plus M2 2 TB - 2*WD Red Plus 4TB (WD40EFZX) - Monitor Dell S2721DGFA - Logitech G602 miš + Logitech Media 600 tipkovnica - Altec Lansing 221 zvučnici

Zadnje izmijenjeno od: igorba. 12.03.2007. u 01:18.
igorba je offline   Reply With Quote