View Single Post
Staro 22.01.2007., 21:45   #8
igorba
Moderator
Moj komp

igorba's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Demantirali su to povlačenje s "consumer" tržišta optikanera, još će izdavati move modele, ali će smanjiti opseg proizvodnje i više se posvetiti nekim svojim drugim proizvodima...
Kako se meni čini, nekog su vraga već skoro zgotovili, pa će to još izdati, a onda polako u penziju.
Ja baš i neću plakati, jer što se mene tiče - Plextor je uglavnom nudio jedne od najboljih (rijetko najbolje) optičke pogone, s nekim komparativnim prednostima za maleni dio korisnika, ali za dvostruko ili trostruko veću cijenu. Možda je bio pokoji optikaner za kojeg se isplatilo pljunuti veliku cifru, ali većinom ne. Više me zabrinjava odlazak BenQ/Philips kombinacije... Mislim da nas u bliskoj budućnosti očekuje "vladavina" LG-a i Samsunga, naravno uz velik udio LiteOn-a.

KANTA: Fractal Design Core 3000 - AMD Ryzen 7 5800X (w. Dark Rock 4) - Asus TUF Gaming B550 Plus - Sapphire RX570 ITX 4GB - 2×16GB Corsair Vengeance LPX DDR4@3600 CL16 - Corsair TX550M - Samsung 980 Pro M2 1 TB - Samsung 970 EVO Plus M2 2 TB - 2*WD Red Plus 4TB (WD40EFZX) - Monitor Dell S2721DGFA - Logitech G602 miš + Logitech Media 600 tipkovnica - Altec Lansing 221 zvučnici

igorba je offline   Reply With Quote