View Single Post
Staro 22.01.2007., 15:14   #36
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Ja sada baš imam problem na novoj kući Naime cjala ulica je pokrivena zračnom mrežom. Tamo gdje su mogi postavljali su bandere na državno zemljište, tamo gdje nisu morali su kablovim prelaziti na krovove kuća ili graža isl. Tako da svakako kad tad moraju preći preko nečijeg zemljšta jer jednostavno nemaju alternative. Znači meni će morati od nekog tako povući. Kako da ja dođem do telefona kad jednostavno nitko neda da se vuće preko njegovog zemljišta? da ja onda prerežem ove koje idu preko mog? A usput su mi u sljepoj ulici odmah pored mene lijepo nasadili banderu da spoje drugog susjeda, ja tada tamo još nisam ništa zidao, a bandera mi je tik uz ogradu. Sad bi rađe da stave kablove meni na gražu jer mi ovako samo nagrđuju dvorište a ide dio preko mog dvorišta dio preko gradskog. Do tog susjeda su došli preko 3 placa uključujući i moj, mogu slikati nije bed, i tako je u cijeloj ulici. Znači ja srušim banderu, mrzim t-com, mani dvorište lijepo, 2 susjeda nemaju telefona.... Nema šansi da bi oni to tako mogli vuć da nesmiju, davno bi već njih netko nakačio zbog toga. Moje jedino pravo je da podnesem zahtjev da mi se ukloni dotična bandera ako recimo oni imaju druge mogućnosti ili ja neku ponudim. Dolazili su već dva puta i ne znaju odakle da mi povuku liniju ima hrpa žica po susjedstvu a nijedne zamene pošto sam i dsl tražio i sve pa valjda ne odgovara.

Oni ako imaju alternative neće ni ići preko tvog zemljišta. Naarvno da nemogu zakopati meni u plac isl ako imaju alternativu, ili ići na moj krov, ali ako nema alternative moraju tako i to je bit svega. Tako će raditi i ostali. E sada je pitanje koliko oni mogu biti bezobrazni s tim.