Citiraj:
Autor musso
Pogledaj si ovo: YAMAHA RX-V659 oko 3100... bitno je kod ovog modela sto je taj najslabiji koji ima feature da ti zvuk prilagodi tvom razmjestaju zvucnika u sobi.
2.0 postava nema zasebe izlaze, ima zasebne samo za preamp ako spajas u neko drugo stereo pojacalo. Gdje preamp samo salje cisti signal. Ako ides na soluciju da imas samo reciever onda gledas odozada i sve normalno spajas. I onda reciever pojacava i FL, FR zvuncike.
Kad ides slusat glazbu ako hoces samo na stereo onda imas opciju Direct Stereo na recieveru: "Direct Stereo causes the input stereo signal to bypass the DSP circuitry so the pure signal is output without any processing or data loss whatsoever."
Ima nesto sto jos nije jasno?
Kolko para mislis dat za zvucnike?
|
musso sto mislis o Sony str-da1200es ?
2600kn a jako mi se dobar cini...
btw bio sam pred 15 dana kod ujaka i kupio je CM7 i CM1 i odgovarajuci centar + rotel 6.1 receiver neki top class nisam gledao opce koji je, + monster cable... sliku na pioneerovoj 60" plazmi upotpunio je dvd player by rotel
odmah sam ga pitao gdje je najbliza videoteka blizu jaruna i posudio special edition LOTR: 2 i 3 original u dts-u....
i vratim se ja i bas mi kaze ujak da idu na golf i poslije na trening stolnog...ono kao pripazi kucu 3-4 sata...
izivio sam se...ma sa cm7 netreba ni s od subwoofera i dizajn je killer...stvarno sam ostao zapanjen...
ljudi stvarno sorry na OT-u al ovo sam morao napisati
autoru teme savjetujem da razmisli o ovom da1200es jer je dosta dobra cijena a nudi mnogo