View Single Post
Staro 22.01.2007., 01:58   #8
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
ima razloga, ako proc nije bio adekvatno hladen, tj ako nije adekvatno hladen jer je hladnjak pun prasine onda pocne stekat zbog onog svog preskakanja taktova, odnosno praznog hoda da se ne unisti, moze biti da je dugo izlozen bio previsokim temperaturama proc pa da ne radi kako spada, opet dolazi do stekanja (desilo mi se to s p166mmx, drugi p200 je radio ko grom dok je moj stekenjao nonstop nakon godinu dana rada bez coolera - krepao a posto je samo mali ventic to na malo malo aluminija ni ne hladi, nisam ni skuzio dok nije zezat poceo jednog dana) i kojesta drugo, neki problemi s maticnom mozda?!
Normalno, to se podrazumijeva. Rekao sam "nema razloga" općenito gledajući taj hardver. Uostalom, jesi li pročitao do kraja što sam napisao? I sam sam rekao da postoji mogućnost da ga nešto softverski li hardverski j*be. Ipak, ovdje se sigurno barem djelomično radi o ramu, a mogu biti i strunuti Windowsi, i naravno problemi koje si ti naveo. Ram bi trebao nadograditi u svakom slučaju, tako da mu je najbolje kupiti barem još jedan 256MB stick, i onda potražiti eventualne probleme.
gorluk je offline   Reply With Quote