View Single Post
Staro 22.01.2007., 01:40   #7
antrax
Premium
Moj komp

antrax's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
ima razloga, ako proc nije bio adekvatno hladen, tj ako nije adekvatno hladen jer je hladnjak pun prasine onda pocne stekat zbog onog svog preskakanja taktova, odnosno praznog hoda da se ne unisti, moze biti da je dugo izlozen bio previsokim temperaturama proc pa da ne radi kako spada, opet dolazi do stekanja (desilo mi se to s p166mmx, drugi p200 je radio ko grom dok je moj stekenjao nonstop nakon godinu dana rada bez coolera - krepao a posto je samo mali ventic to na malo malo aluminija ni ne hladi, nisam ni skuzio dok nije zezat poceo jednog dana) i kojesta drugo, neki problemi s maticnom mozda?!

al svakako bi najjednostavnije bilo vise rama stavit jer toga fali, iako bi komp MORAO raditi normalno skoro i sa 256mb pod zadanim uvjetima..
Ovo s win i kojekakvim freeware i shareware programcicima stoji, ali ako se za net koristi dosta, mogucnost kojekakvih spyware-a i adware-a i mozda virusa ako nema zastite!

provjeri to sve prije nego ides kupovat nesto novo jer za IE, winamp i bs player je tvoj komp i vise nego sposoban pokrenuti i fino vrtiti sve u isto vrijeme!
antrax je offline   Reply With Quote