PRIJE:
POSLIJE:
ugasen komp:
upaljen komp:
evo na sliki se vidi unutrasshnjost i ovo kamenje sam kupio u kineskom ili cassi neznam tocno i natrpo ga na dno jer mi je bilo bzvz ono "stock" dno pa aj da se malo života uvede vent kolko se vidi je pricvrscen s gumicama plavim na ostala dva "pimpeka" na socketu temp mi se promiujenila za 7° pa i to je bolje nek nikaj nadma se drugom mjesecu jer navjerojantije dolazi vodeno
tipkovnica je skoro gotovoa ali cu stavit like dok ju savrsheno dovrshim :PPPPPPPP
i evo jedan secer na kraju
update slijedi......
edit:nebu vode ali cu stavit druge coolere i jos malo moddinga sleeving kit itd , kupujem lap (jedini razlog zakaj nebu vode)
edit: evo pisem malo o kompu...
proc:amd athlon xp+2500@+2800 12,5*170 def voltaža 2100mhz barton
mem:2*512 noname razne meme jedva povuku na 200 mhz latencije
2,5 4 4 5
grafa: geforce 6600gt 500*900 @ 560*1200 def voltaža def bios def cooler planiram uskoro nabrijat grafu do kraja i sve mislim na njoj mjenjat i bios i cooler
hdd#1 seagate barracuda 80gb 7200rp/m necujan hard
hdd#2 western digital 80 gb 7200rp/m jako cujan hard mozda planiram neko utisavanje al cisto sumnjam posto nisam nf
ploca : gigabyte neka meni ova ploca owna vec sam svakakva sr**a s njom radio busio ju rezao i jos uvjek radi ko pr5vog dana imala je 500 biosa na sebi i jos uvjek radi..
dvd prža : asus ***ga kuri na 8x al ja sam zadovoljan bitno je da radi ...
napajanje: homemade 500w kupio napajanje riknulo je za 2 dana otiso do chipoteke po neke djelove zamjenio i napajanje radi i gledo sam s multimetrom padove napona i mogu rec da napajanje zbilja roka bolje je nego prije btw slike su od napajanja gore....
mis: logitech mx518 :twisted: miš izroka pre pre dobar....
tipkovinca :neka logitechova bezicna ok tipkovnica al planiram uskoro update mozda cak g15 al isto cist sumnjam...
monitor:samsung syncmaster753dfx ok monitor 17incha ...nis posebno mozda uskoro modam..
dsl:gigaset se555wlan nekad kenja al rietko kad prezadovoljan....
to bi bilo najvjerojatnije sve updaejtam ak kaj fali...
Tolko od mene za sad