Citiraj:
Autor Mar
Ta mašina vrijedi puno više nego što možeš dobiti za nju, ali ruku na srce, ta egzotika u inf. svijetu nema veliku vrijednost (osim sentimentalne).
Ti duroni s tom matičnom imaju lošije performanse u svemu od nekog x2 procesora s matičnom od 600kn.
|
Lako za Durone, ta masina ima puno toga sto "maticna za 600kn i X2" nema, zato i je kod mene... No da se slazem kako kod 97% populacije ovo nema vrijednost, malo je reci.
Citiraj:
Autor celduce
Tesko je to procijeniti, ovo je pravo dandy racunalo.
Ja bih ga najradije ostavio a za lap odvojio par mjeseci stednje.
|
Ma to je ovaj Horza kriv. Volim i ja svoju masinu. A i svoje monitore. No problem je sto su doista glomazni, a ideja koju je on izlanuo je jako jako sexy. A ionako sam imao planove za postojecu masinu - pretvoriti je u SCSI only i jos dodati GB RAM-a. Morat cu *dobro* razmisliti...
Citiraj:
Autor Lesa
U svakom slučaju procjena. Disclaimer je da se moja procjena temelji na onim cijenama koje iz mog iskustva možeš dobiti kod ljudi koji neznaju detalje i prednosti tvog hardvera (97% populacije)
/snip
|

Da...
Citiraj:
Autor choby
mi moš detaljizirat kaj nudi advanced u odnosu na 'normalan'?
|
Full height, half length PCI-E 16x...
Citiraj:
Autor Lesa
T60P je odličan izbor, naročito ako imaš priliku da uzmeš onaj Top model na FER akciji. 13500kn sa PDV-om, a stroju nema zamjerke (osim DOS operativnoh sustava naravno)
|
Dobri su ti FER-ani... Hmmm... Ovo je jeeeeeftinoooo...